Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Domino’s Pizza Zwolle Patriottenlaan

De pizzabakkers en bezorgers van Domino's Pizza Zwolle staan voor je klaar om heerlijke, verse pizza's voor je te maken!

Vandaag 11:00 - 23:00 uur Geopend Alle openingstijden

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Domino’s Pizza Zwolle Patriottenlaan

Patriottenlaan 6 8014 XP Zwolle
Bekijk menukaartDownload app android

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
11:00 - 23:00
Dinsdag
11:00 - 23:00
Woensdag
11:00 - 23:00
Donderdag
11:00 - 23:00
Vrijdag
11:00 - 23:00
Zaterdag
11:00 - 23:00
Zondag
11:00 - 23:00

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Staat bekend om

  • Snelheid
  • Goede service
  • Lekkere verse pizza's

Over Domino’s Pizza Zwolle Patriottenlaan

Heb je geen zin om te koken? De pizzabakkers van Domino’s Pizza Zwolle staan voor je klaar om een heerlijke, verse pizza voor je te maken. Ook de bezorgers staan in de startblokken om een hete pizza op jouw gewenste locatie zo snel mogelijk af te leveren. Domino’s heeft namelijk een gemiddelde bezorgtijd van 21 minuten, dus ze zijn ook nog een lekker snel! Natuurlijk kun je de pizza ook voordelig af komen halen in de winkel. 

Bestel je pizza online

Online pizza bestellen is bij Domino’s extra makkelijk! Online bestellen heeft een aantal voordelen; zoals het online kunnen betalen, als je geen contant geld in huis hebt. Daarnaast heb je alle tijd om alle heerlijke gerechten te bekijken, en je favoriete pizza uit te kiezen. Je kunt natuurlijk ook telefonisch pizza bestellen bij Domino’s, of in de Domino’s winkel zelf. Wanneer je klaar bent met het online bestellen van je pizza, word je op de hoogte gehouden van de vorderingen van je bestelling met de PizzaTracker! Zo weet je precies wanneer de pizza in de oven zit, en wanneer de bezorger onderweg is naar jouw adres!

Uitgebreid assortiment

Je kunt ook andere gerechten dan pizza bestellen! Ben je al bekend met de heerlijke bijgerechten, desserts en maaltijdsalades van Domino’s Zwolle? Je kunt ook heerlijke warme kipgerechten voor bij je pizza bestellen! En maak je maaltijd helemaal compleet met een heerlijk dessert! Je hebt ruime keuze uit zowel warme als koude desserts. Daarnaast hebben ze ook een ruim assortiment drankjes.

Bij Domino’s kun je zowel Amerikaanse pizza’s als Italian pizza’s bestellen. Een traditionele Italiaanse pizza heeft een dunne bodem, een Amerikaanse bodem is iets dikker. Naast je favoriete bodem, kun je ook kiezen uit een formaat. Domino’s heeft de formaten

  • 25 centimeter (medium)
  • 30 centimeter (Italian)
  • 35 centimeter (Large)
  • 40 centimeter (XXL)

Mobiel bestellen

Nog makkelijk en sneller bestellen? Bestel via de Android of Apple iOs app. Hier staan ook elke dag de beste deals voor je klaar!

Meest recent over Domino’s Pizza Zwolle Patriottenlaan

kledingwinkel zwolle

Tasje erbij? 5 x werken in een Zwolse winkel

Werken in een winkel is super leuk! Je bent de hele dag lekker bezig en spreekt of helpt leuke mensen. Of je nu in een fietsenwinkel, kledingwinkel of kringloop werkt,…

Ontdek meer

Pizzeria's Pizzeria's