Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Djopzz

Vandaag 08:30 - 17:00 uur Geopend Alle openingstijden

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Djopzz

Burgemeester van Roijensingel 16 8011 CT Zwolle

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Over Djopzz

Djopzz verbindt mens en werk. Wij vullen vacatures in en creëren banen. Djopzz is een intermediair op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer.

Wij gunnen iedereen een baan die past. En we gunnen werkgevers het talent dat ze zoeken. Het vertrouwen in elkaar staat hierin voorop. Wij doen meer dan samenwerken, wij geloven in duurzame oplossingen. Djopzz stapt in de hoofden en harten van de werkgevers en werknemers, en denken en beleven met ze mee. Waar een wil is, is een weg. Als de perfecte match niet direct voorhanden is, zoeken wij naar oplossingen die je niet meteen verwacht.

In al onze werkzaamheden laten wij ons leiden door onze drie kernwaarden: inventief, oprecht en empathisch.

Inventief – Wij zijn ervan overtuigd dat onze klanten behoefte hebben aan méér dan alleen tijdelijke capaciteit. Wij creëren inventieve oplossingen waarmee werkgevers een acuut personeelstekort kunnen oplossen maar ook een kweekvijver voor talent krijgen.

Oprecht – Wij zijn oprecht en transparant in ons handelen en in onze communicatie. Wij beloven een prijsstelling die een directe relatie heeft met de geboden toegevoegde waarde. Wij voelen ons oprecht maatschappelijk betrokken en willen ook starters en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een reële kans bieden op werkervaring.

Empathisch – Wij zijn er voor werkgever én werknemer. Wij merken dat onze opdrachtgevers – door op een andere manier naar hun flexibele schil te kijken – talent kweken en aan zich binden. – –

Ben je op zoek naar een passende baan of kunnen wij jou misschien helpen met een goede bezetting op de werkvloer. Neem dan gerust contact met ons. We zijn telefonisch te bereiken op het nummer: 038 7601180 of stuur je CV op naar [email protected]. Bij Djopzz staat altijd de koffie klaar dus mocht je in de gelegenheid zijn, kom dan gerust langs bij onze vestiging aan de Burgemeester van Roijensingel 16.

Meest recent over Djopzz

Solliciteren maar: 4 x daarom is werken bij Djopzz zo leuk

Het motto bij Djopzz is, iedereen die wil werken, kan werken. Dit uitzendbureau biedt verschillende flexibele banen aan in de schoonmaak. Djopzz begrijpt wat jij nodig hebt en de mogelijkheden…