De Tagrijn

Een klein café, een groot begrip!

Vandaag gesloten Nu gesloten Alle openingstijden

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
16:00 - 00:00
Woensdag
17:00 - 00:00
Donderdag
16:00 - 00:00
Vrijdag
15:00 - 02:00
Zaterdag
15:00 - 02:00
Zondag
07:15 - 20:00

Staat bekend om

  • Authentiek en gastvrij bruin café
  • 65 soorten whisky, 10 soorten rum en 15 soorten jenever
  • Heerlijk (terras) aan de Thorbeckegracht

Over De Tagrijn

Aan de stadsgracht, randje centrum van de mooie Hanzestad Zwolle ligt het authentieke bruine café De Tagrijn. Dit café is al meer dan veertig jaar een begrip in onze Hanzestad. 


De rustige blues op de achtergrond zal je niet storen in een goed gesprek, maar staat hard genoeg om er van te genieten. Bij De Tagrijn zijn ze dol op jazz, blues en singer-songwriters. En hier verblijden ze je dan ook geregeld mee met live optredens in het knusse café.

Heel veel soorten

Grote kans dat je keuzestress krijgt als je een drankje gaat doen bij De Tagrijn, want er valt nogal wat te kiezen. Er staan maar liefst vijftig a zestig soorten whisky’s op de kaart, plus zes bieren op de tap en een stuk of tien van de fles, waaronder Jopen, Orval, Meantime, Lindemans Kriek, IPA en Straffe Hendrik. Hou je meer van wijn? Geen probleem, er staan ook altijd lekkere flessen wijn. Ze hebben diverse hapjes die ze serveren met de echte Zwolse mosterd. In de zomer geniet je van het mooie terras aan het water.

Meest recent over De Tagrijn

Gezellig borrelen? Deze Zwolse hotspots zijn volgens locals zéker het bezoeken waard

Gezellig borrelen? Deze Zwolse hotspots zijn volgens locals zéker het bezoeken waard

Yes, het is weekend! En dat betekent: borreltijd! De werkweek zit er weer op en het weekend staat voor de deur. Voor je gevoel mogen de vlaggen uit! Maar waar…

Ontdek meer

Cafés Cafés

Volg De Tagrijn op Instagram

Naar Instagram