Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De Tagrijn

Een klein café, een groot begrip!

Vandaag 16:00 - 00:00 uur Gesloten Alle openingstijden

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
16:00 - 00:00
Woensdag
16:00 - 00:00
Donderdag
16:00 - 01:00
Vrijdag
15:00 - 02:00
Zaterdag
15:00 - 02:00
Zondag
15:00 - 20:00

Staat bekend om

  • Authentiek en gastvrij bruin café
  • 65 soorten whisky, 10 soorten rum en 15 soorten jenever
  • Heerlijk (terras) aan de Thorbeckegracht

Over De Tagrijn

Aan de stadsgracht, randje centrum van de mooie Hanzestad Zwolle ligt het authentieke bruine café De Tagrijn. Dit café is al meer dan veertig jaar een begrip in onze Hanzestad. 


De rustige blues op de achtergrond zal je niet storen in een goed gesprek, maar staat hard genoeg om er van te genieten. Bij De Tagrijn zijn ze dol op jazz, blues en singer-songwriters. En hier verblijden ze je dan ook geregeld mee met live optredens in het knusse café.

Heel veel soorten

Grote kans dat je keuzestress krijgt als je een drankje gaat doen bij De Tagrijn, want er valt nogal wat te kiezen. Er staan maar liefst vijftig a zestig soorten whisky’s op de kaart, plus zes bieren op de tap en een stuk of tien van de fles, waaronder Jopen, Orval, Meantime, Lindemans Kriek, IPA en Straffe Hendrik. Hou je meer van wijn? Geen probleem, er staan ook altijd lekkere flessen wijn. Ze hebben diverse hapjes die ze serveren met de echte Zwolse mosterd. In de zomer geniet je van het mooie terras aan het water.

Meest recent over De Tagrijn

oak

Dansjes en drankjes! In deze 10 Zwolse cafés ga je uit als je 30+ bent

Je hebt je de hele week uit de naad gewerkt en kan wel een goede borrel gebruiken. Misschien heb je zelfs wel zin in een dansje. Wij zetten een aantal…

Ontdek meer

Cafés Cafés

Volg De Tagrijn op Instagram

Naar Instagram