Creatieve Coöperatie

Thuis in de creatieve industrie

Hele dag open Nu open

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Open
Zondag
Open

Staat bekend om

  • Waar ondernemerschap wordt gestimuleerd
  • Kennis wordt gedeeld
  • Waar innovatieve producten en diensten worden ontwikkeld

Over Creatieve Coöperatie

Bij de Creatieve Coöperatie in Zwolle werken creatief ondernemers en studenten. Maar het is meer dan een bedrijfsverzamelgebouw. De CC is een locatie waar ondernemerschap wordt gestimuleerd, kennis wordt gedeeld en waar innovatieve producten en diensten worden ontwikkeld. Het is ook dé plek voor een creatieve workshop, teamuitje of bijeenkomst.

Het bedrijf

De Creatieve Coöperatie (CC) biedt werkplekken en ateliers aan zo’n vijftig ondernemers uit de creatieve sector en aan studenten van uiteenlopende opleidingen. De samenstelling is divers: van starters tot ZZP’ers en van flexwerkers tot gevestigde bedrijven. Zij werken zelfstandig én gezamenlijk aan projecten, producten en diensten.

De centrale ontmoetingsplek binnen de CC is ons restaurant SMAACCK, waar ondernemers en studenten gezamenlijk lunchen en samenkomen voor de vrijdagmiddagborrel of het maandelijkse koffiemoment. Hier bespreken we de ontwikkelingen binnen de creatieve sector en de CC en kun je kennismaken met andere ondernemers.

De ondernemers

Creatief professionals kijken vaak met een net iets andere blik naar ontwikkelingen in de maatschappij. Denken sneller buiten de kaders, zien mogelijkheden waar anderen belemmeringen zien en komen met oplossingen die minder voor de hand liggen.

In de Creatieve Coöperatie ontmoeten, inspireren én faciliteren deze creatief ondernemers elkaar. Door vraagstukken vanuit diverse gezichtspunten te benaderen, worden innovatieve oplossingen bedacht en nieuwe producten ontwikkeld.

Meest recent over Creatieve Coöperatie

Dit is misschien wel het leukste creatieve festival van Zwolle

Dit is misschien wel het leukste creatieve festiva...

Wil je een écht bijzonder festival meemaken? Kom dan 29 juni naar het Maple Festival bij de Creatieve Coöperatie. Maak kennis met creatieve ondernemers, shop een bijzonder stukje kunst op…

Ontdek meer

Werkplekken Werkplekken

Volg Creatieve Coöperatie op Instagram

Naar Instagram