Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Creatieve Coöperatie Zwolle

Hele dag open Geopend

Creatieve Coöperatie Zwolle

Esdoornstraat 3 8021 WB Zwolle

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Open
Zondag
Open

Over Creatieve Coöperatie Zwolle

Bij de Creatieve Coöperatie in Zwolle werken creatief ondernemers en studenten. Maar het is meer dan een bedrijfsverzamelgebouw. De CC is een locatie waar ondernemerschap wordt gestimuleerd, kennis wordt gedeeld en waar innovatieve producten en diensten worden ontwikkeld. Het is ook dé plek voor een creatieve workshop, teamuitje of bijeenkomst.

Het bedrijf

De Creatieve Coöperatie (CC) biedt werkplekken en ateliers aan zo’n vijftig ondernemers uit de creatieve sector en aan studenten van uiteenlopende opleidingen. De samenstelling is divers: van starters tot ZZP’ers en van flexwerkers tot gevestigde bedrijven. Zij werken zelfstandig én gezamenlijk aan projecten, producten en diensten.

De centrale ontmoetingsplek binnen de CC is ons restaurant SMAACCK, waar ondernemers en studenten gezamenlijk lunchen en samenkomen voor de vrijdagmiddagborrel of het maandelijkse koffiemoment. Hier bespreken we de ontwikkelingen binnen de creatieve sector en de CC en kun je kennismaken met andere ondernemers.

De ondernemers

Creatief professionals kijken vaak met een net iets andere blik naar ontwikkelingen in de maatschappij. Denken sneller buiten de kaders, zien mogelijkheden waar anderen belemmeringen zien en komen met oplossingen die minder voor de hand liggen.

In de Creatieve Coöperatie ontmoeten, inspireren én faciliteren deze creatief ondernemers elkaar. Door vraagstukken vanuit diverse gezichtspunten te benaderen, worden innovatieve oplossingen bedacht en nieuwe producten ontwikkeld.

Locaties Creatieve Coöperatie

Esdoornstraat 3
8021 WB Zwolle

Rieteweg 10
8041 AK Zwolle

Grote Voort 8-10
8041 AM Zwolle

Meest recent over Creatieve Coöperatie Zwolle

Zzp’ers opgelet! Dankzij deze toffe actie krijg jij dit jaar wél een kerstpakket

Het is december, iedereen haalt de kerstboom weer in huis, hangt vrolijke lampjes op of zet het oude kerststalletje weer neer op het plekje waar hij elk jaar staat. We…

Ontdek meer

Werkplekken Werkplekken