Coperto Restobar

De nieuwe culinaire parel van Zwolle

Vandaag 12:00 - 22:00 uur Geopend Alle openingstijden

Coperto Restobar

Stationsweg 9 8011 CZ Zwolle
Reserveer nuBekijk aanbod

Openingstijden

Maandag
12:00 - 22:00
Dinsdag
12:00 - 22:00
Woensdag
12:00 - 22:00
Donderdag
12:00 - 22:00
Vrijdag
12:00 - 22:00
Zaterdag
12:00 - 22:00
Zondag
12:00 - 22:00

Staat bekend om

  • Lokaal en biologisch
  • Restorbar concept met heerlijk smaakvolle gerechten
  • Aantrekkelijke prijs

Over Coperto Restobar

Lekker, vers en waar mogelijk lokaal en biologisch eten en maar liefst 50 bijzondere Europese wijnen. Coperto Restobar is een heerlijke plek in Zwolle om te genieten van mooie gerechten, allemaal in het formaat tussengerecht.

De grote glazen wanden van de nieuwgebouwde serre maken Coperto Restobar een lichte en inspirerende ruimte. De warme houten vloer, zachte stoffen en comfortabele stoelen zorgen voor het huiselijke gevoel.

All day dining

Chef-kok Remco Jansen werkt volgens het principe All day dining, geïnspireerd op de Franse en Italiaanse klassiekers. De menukaart wisselt regelmatig en bestaat uit twaalf gerechten en drie desserts, bereid met de beste lokale ingrediënten. Door het gebruik van een minimaal aantal bereidingen komen de pure smaken van de ingrediënten volledig tot hun recht. Na het ontbijt kunnen gasten op ieder tijdstip van de dag genieten van het a la carte menu of de maandelijks wisselende specialiteiten.

Heel fijn: Coperto Restobar is een opzichzelfstaand restaurant voor zowel hotelgasten als als gasten van buitenaf. Dus ook voor Zwolse culinaire genieters!

Meest recent over Coperto Restobar

Betaald rondrijden in een BMW: 5 x vacatures in Zwolle

Werken dichtbij huis, wie wil dat nu niet! Wij hebben weer een aantal leuke vacatures in Zwolle voor je op een rij gezet. Kijk gauw of er iets voor je…

Aanbiedingen van Coperto Restobar

Volg Coperto Restobar op Instagram

Naar Instagram