Chocolate Company Zwolle

Vandaag 07:30 - 19:00 uur Nu gesloten Alle openingstijden

Chocolate Company Zwolle

Oude Vismarkt 42 8011 TB Zwolle

Openingstijden

Maandag
09:30 - 19:00
Dinsdag
07:30 - 19:00
Woensdag
07:30 - 19:00
Donderdag
07:30 - 21:00
Vrijdag
07:30 - 19:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
10:00 - 18:00

Over Chocolate Company Zwolle

Chocolate Company Zwolle is een echt chocoladeparadijs met 50 soorten warme chocolademelk, chocoladerepen, spreads, truffels, maar ook heerlijke koffie, smoothies, salades en meer! 

Chocolademelk in meer dan vijftig verschillende smaken via een brok chocolade aan een lepel. Dit was in 2004 een uitvinding van dé chocoladechef Toussaint. Even roeren en je krijgt ECHTE kwaliteitschocolademelk, dat proef je meteen.

De Hotchocspoon

De Hotchocspoon blijft favoriet bij Chocolate Company, maar ze hebben ondertussen veel meer chocolade lekkernijen om je vingers bij af te likken! Ze stoppen bijvoorbeeld heel wat arbeid en aandacht in hun bonbons (ook wel “BOMbons” bomvol smaak). In 2015 werden de ‘nuts about you bombons’ dan ook niet voor niets gekozen tot beste Valentijns-bonbons door Kassa! Vara.

Ambachtelijk

De chocolate designers van Chocolate Company ‘koken’ echt met chocolade, net zoals een chef dat zou doen. Ze gebruiken premium cacaobonen van verschillende origines, de beste kruiden en zoeken de heerlijkste smaken en combinaties uit om er verrukkelijke pralines van maken in hun chocoladefabriek. Alles wordt bij CHCO met de hand gemaakt – ambachtelijkheid en kwaliteit staan dan ook voorop.

Ook voor lunch

Naast heerlijke ambachtelijke chocolade producten bieden ze ook lunch, high tea en HighChoc aan! Kom je langs in het gezellig CHCO Café in Zwolle? Je kunt ook heerlijk buiten zitten bij Chocolate Company Zwolle en van het zonnetje genieten.

 

Meest recent over Chocolate Company Zwolle

Leuk voor mama! 6 x fijne aanbiedingen in Zwolle voor Moederdag

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten op zoek naar de allerbeste Zwolse aanbiedingen. Maar je kunt óók gewoon op indebuurt kijken, want wij zetten de beste aanbiedingen en leukste…