Carinova Zorgorganisatie

5,0
(41)
5,0
(41)

Staat bekend om

  • Thuiszorg
  • Woonzorg
  • Huishoudelijke hulp

Over Carinova Zorgorganisatie

Waar wij voor staan

Zorg, behandeling en ondersteuning bieden aan onze cliënten en hun omgeving. Het liefst thuis. En als thuis niet meer kan dan zo thuis al mogelijk in een van onze woonzorglocaties. Zorg dichtbij, dat is wat Carinova biedt. Want dichtbij is prettiger, dichtbij is makkelijker. Als u of één van uw naasten verpleging of verzorging nodig heeft, is het belangrijk dat alle zorg goed geregeld is. Onze deskundige medewerkers zorgen ervoor dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. De zorg kan tijdelijk, maar ook langdurig worden gegeven.

Wij willen dat iedere cliënt het gevoel heeft dat de zorg ‘vertrouwd dichtbij’ plaatsvindt. Wij staan dan ook voor warme, persoonsgerichte zorg, die aansluit op  wensen en behoeften van cliënten. Vertrouwd Dichtbij, dat is waar ons werk om draait.

Uitgaan van mogelijkheden

Bij Carinova gaan we uit van mogelijkheden. Bij elke zorgvraag staat voorop hoe kunnen we uw zelfredzaamheid kunt vergroten. Kunnen buren, familie of een vrijwilliger u misschien helpen? Zouden gemaksdiensten aan huis, bijvoorbeeld tuinonderhoud, personenalarmering of een kapper uitkomst bieden? Alles is erop gericht om uw eigen kracht te versterken en uw zelfstandigheid te behouden of zelfs te vergroten. Dat doen we door u zorg te bieden die precies past bij uw mogelijkheden. Op die manier zorgen we dat onze zorg precies past bij uw eigen leefomstandigheden. Zorg op maat. Vertrouwd en uit eigen omgeving.

Wat kan Carinova als zorgorganisatie bieden

Carinova biedt een behandelcentrum, thuiszorgthuisbegeleidingwoonzorghuishoudelijke hulpmantelzorgondersteuning en diensten aan huis aan. En zeker niet op de laatste plaats, een fantastische werkgever met meer dan 3200 tevreden medewerkers. Ook zijn wij een erkend leerbedrijf.

Staat bekend om

  • Thuiszorg
  • Woonzorg
  • Huishoudelijke hulp

Artikelen van Carinova Zorgorganisatie

Ga naar “Maaike wil het taboe rondom thuiszorg doorbreken: ‘Ik doe meer dan mensen wassen’”

Maaike wil het taboe rondom thuiszorg doorbreken: ‘Ik doe meer dan mensen wassen’

Aangeboden door Carinova Zorgorganisatie

Maaike werkt als verpleegkundige bij Carinova Zwolle die vacatures heeft in de thuiszorg
Ga naar “Gek doen in de zorg? Moet kunnen volgens deze senioren: ‘Het leven is al serieus genoeg’”

Gek doen in de zorg? Moet kunnen volgens deze senioren: ‘Het leven is al serieus genoeg’

Aangeboden door Carinova Zorgorganisatie

Wat anderen vinden

5,0

Carinova Zorgorganisatie heeft een score van 5,0 sterren op indebuurt, gebaseerd op 41 beoordelingen.

De score is berekend op basis van onder meer de beoordelingen op Google en Facebook.