Buitensport Zwolle

Actieve groepsuitjes, outdoor events en complete arrangementen

Vandaag 09:00 - 22:00 uur Nu gesloten Alle openingstijden

Buitensport Zwolle

Haersterveerweg 29A 8034 PJ Zwolle

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Op aanvraag
Woensdag
Op aanvraag
Donderdag
Op aanvraag
Vrijdag
Op aanvraag
Zaterdag
Op aanvraag
Zondag
Op aanvraag

Staat bekend om

  • Mooie locatie aan de Agnietenplas en de stadsgracht.
  • Enthousiaste instructeurs.
  • Actieve groepsuitjes, buiten en binnen.
  • Arrangementen in samenwerking met verschillende horecapartners.
  • Outdoor events zoals de Friday Night SUP, SUP yoga en de Reach Ride Run.

Over Buitensport Zwolle

Buitensport Zwolle is een buitensportbedrijf dat sinds het jaar 2012 actieve groepsuitjes en events organiseert voor groepen en individuen. De vaste accommodatie ligt midden op het Molecaten Park de Agnietenberg en aan de Agnietenplas, ongeveer 4 kilometer vanaf het hart van Zwolle. Volg de beachflags op het recreatieterrein van de Agnietenplas, aan het eind van het pad staat de blokhut van Buitensport Zwolle. Vanaf hier organiseren ze een aantal vaste activiteiten. Midden in de natuur en aan het water is dit een mooi locatie voor sportieve en avontuurlike activiteiten, verhuur en/of een dagje uit. Ook biedt Buitensport Zwolle stadsuitjes vanaf hun locatie aan de stadsgracht. Wil je suppen (ook sup-yoga is mogelijk!), kajakken of kano varen of ben je benieuwd naar de kickbike fototocht? Neem contact op met Buitensport Zwolle!

Buitensport Zwolle biedt complete arrangementen in samenwerking met horecagelegenheden rondom Zwolle. Restaurant Zomers en Restaurant de Agnietenberg werken intensief mee op de hoofdlocatie om groepen een verzorgd diner, barbecue en/of overdekte activiteit aan te bieden.

Meest recent over Buitensport Zwolle

kermis-attractie

Weekendtips: 5 x de leukste dingen om te doen in Zwolle

Hoera, het is weer bijna weekend! Wat staan er toffe evenementen op de agenda. In onze stad valt er genoeg te doen, dus je vermaakt je zeker met één (of…