Ballonfun

Op aanvraag Op aanvraag Alle openingstijden

Ballonfun

Seringenstraat 3 8012 XD Zwolle

Openingstijden

Maandag
Op aanvraag
Dinsdag
Op aanvraag
Woensdag
Op aanvraag
Donderdag
Op aanvraag
Vrijdag
Op aanvraag
Zaterdag
Op aanvraag
Zondag
Op aanvraag

Over Ballonfun

Ballonfun is de enige echte ballonartiest in Zwolle! Ballonfun is niet zomaar een ballonvouwer of ballonartiest. Ballonfun is een artiest die kunst maakt van ballonnen. Zo is er bij Ballonfun een:

Ballondecorateur (Deco-twister)

Voor ‘bruiloften en partijen’, open dagen, bedrijfs- en winkelopeningen en presentaties, beurzen en evenementen. Het maken van creatief vormgegeven ballonbogen, -pilaren, -tafelversieringen, podiumstukken, -muren. En niet onbelangrijk: het creëren van balloncadeaus voor geboorte, verjaardagen, huwelijken etc.

Ballonartiest

Voor ‘bruiloften en partijen’, open dagen, restaurants, braderieën en markten. Kortom: overal waar iets gevierd wordt of de aandacht getrokken moet worden. Het is leuk voor kinderen, maar ook voor ouderen en volwassenen.

Workshopdocent

Om aan groepen (jongeren en volwassenen) de basisbeginselen van het ballonmodelleren/vouwen/knopen aan te leren, of om gewoon gezellig met het team/groep ‘ballongevoel’ te krijgen en/of het thuisfront kunnen verrassen met je extra ‘skill’.

Webshop

In de webshop vind je do-it-yourselfpakketten met duidelijke beschrijving om zelf ballondecoratie te maken.

Meest recent over Ballonfun

reichenbach-broer-en-zus-zwolle

Dit zijn de 10 tofste (en best gelezen) Zwolse Ondernemers van 2017

Elke week gaan we gezellig op de koffie bij een Zwolse ondernemer met een bijzonder verhaal. Maar wat zijn nou de toppers van 2017? We hebben de tien best gelezen…

Ontdek meer

Entertainment Entertainment