Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Aximatras en le Fèbre

Vandaag 10:00 - 17:00 uur Gesloten Alle openingstijden

Aximatras en le Fèbre

George Stephensonstraat 9 8013 NL Zwolle

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 21:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Over Aximatras en le Fèbre

Aximatras in Zwolle is een speciaalzaak op het gebied van slaapcomfort. Aximatras levert goede producten met een goede service en snelle levertijden. Daarnaast bezorgen en installeren ze binnen heel Nederland gratis én natuurlijk – niet geheel onbelangrijk – ‘voor een aantrekkelijke prijs’!

Of je nu op zoek bent naar goedkope matrassen, boxsprings, matrastoppers of dekbedden, bij Aximatras kun je altijd terecht voor een goede nachtrust! Naast Aximatras hebben ze het merk le Fèbre, een hoger segment dan Aximatras.

le Fèbre

le Fèbre staat dan ook voor gericht slaapadvies, persoonlijke aandacht voor de klant, kwalitatief goede producten, snelle levering en nog steeds betaalbaar. Lekker slapen is namelijk voor ieder persoon anders en daar willen wij gehoor aan geven. Waar heeft de klant behoefte aan? Heeft hij of zij fysieke klachten of juist niet? Daar kunnen ze met le Fèbre goed op inspelen en advies op maat geven.

Meest recent over Aximatras en le Fèbre

Dit zijn dé tips voor als je deze winter vroeg je bed uit moet

In de herfst en de winter voelen veel mensen zich moe. Om energiek op te kunnen staan, is een goede nachtrust belangrijk. Het juiste bed is daarbij essentieel. Dankzij deze…