Autoservice van Bruchem

Vandaag gesloten Vandaag gesloten Alle openingstijden

Autoservice van Bruchem

Curieweg 2 8013 RA Zwolle

Openingstijden

Maandag
08:15 - 17:15
Dinsdag
08:15 - 17:15
Woensdag
08:15 - 17:15
Donderdag
08:15 - 17:15
Vrijdag
08:15 - 17:15
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

De openingstijden hierboven gelden voor de werkplaats. Zaterdag kun je er alleen terecht voor spoedhulp. De showroom is open van maandag t/m vrijdag om 9.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Over Autoservice van Bruchem

Autoservice van Bruchem is een universele autogarage,  Suzuki dealer en Fiat specialist. Je kunt er voor elke merk auto terecht, maar ze staan vooral bekend als de Suzuki dealer van Zwolle. De autoservice bestaat inmiddels meer dan 50 (!) jaar en heeft een enorme expertise op alle gebieden die te maken hebben met de automobielwereld.

Schat van ervaring

Een aantal personeelsleden zijn al meer dan 25 jaar in dienst. Een schat aan ervaring loopt er dus rond in deze garage. Niet alleen de reparateurs, maar ook de dames van de receptie en administratie kennen nagenoeg elke klant. Ze proberen met je mee te denken en staan klaar met praktische oplossingen.

Universeel autogarage

Naast het onderhoud aan Suzuki’s hebben ze ook veel andere merken voor onderhoud in de werkplaats. Je kunt met elk willekeurig merk auto terecht voor onderhoud, reparatie en APK. Ook voor bijvoorbeeld banden, uitlaten, ruitreparatie en airco-service ben je aan het goede adres. Via de website maak je online een afspraak voor reparatie of een servicebeurt. Vaak is het mogelijk datje kan blijven wachten, overleg dit even met de receptioniste. Moet je toch ergens heen? Er zijn kosteloos leenfietsen ter beschikking of je kunt een leenauto reserveren. Terwijl je wacht, is er natuurlijk WiFi aanwezig. Handig!