Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wil je ook zelf mondkapjes gaan maken? Hier vind je alles wat je nodig hebt!

Aangeboden door Dinie Kleine Naaimachines 18 mei 2020

Van Lelystad tot Utrecht en uit het hoge noorden: handwerkfanaten weten Dinie Kleine Naaimachines goed te vinden, juist nu! ”Steeds meer mensen gaan zelf mondkapjes maken. De katoenen stoffen, elastieken en bandjes zijn echt een rage!” 

Gelukkig waren Henk en Dinie Kleine voorbereid op de grote drukte.”Na de eerste recessie werd handwerken al veel populairder, mensen gingen meer zelf maken. Naaien werd een hobby, in plaats van dat het moest. Die trend zet zich nog voort en nu met de coronacrisis gaat iedereen massaal mondkapjes maken.”

Goed voorbereid

”De meeste klanten hebben al wat voorwerk gedaan”, vertelt Henk. ”Wij geven ze uitleg bij de naaimachines en laten zien hoe alles werkt.” De uitleg gaat in coronatijd veilig achter een scherm. Voor mensen die liever niet de deur uitgaan is er de webshop, waar je naaimachines, borduurmachines en lockmachines vindt en vast kunt kijken welke stoffen er allemaal in de winkel liggen.

Eigen beeld

Alles wat je nodig hebt

Wat begon met naailessen in een klein leslokaaltje in Dedemsvaart werd een naaiwinkel voor hobbyisten en serieuze handwerkers. Met een paar verbouwingen en uitbreidingen, groeide Dinie Kleine Naaimachines uit tot dé naaimachine-speciaalzaak van de regio.

De speciaalzaak is al 33 jaar te vinden in Nieuwleusen, op slechts twintig minuten van Zwolle. Mensen rijden er graag voor om. Niet alleen voor de kwaliteit van de naaimachines, maar ook voor het advies van de medewerkers. In de speciaalzaak vind je alles wat je nodig hebt: van haakgaren, tot breigaren en sokkenwol en verschillende soorten naaimachines. Ook worden er straks weer naailessen en workshops gegeven!

Ook voor reparaties

Ben je net lekker bezig met dat leuke zomerrokje of lading mondkapjes voor de familie, loopt je naaimachine vast. Ook met je kapotte naaimachine ben je bij Dinie en Henk aan het goede adres.

”We hebben een grote werkplaats, waar we machines repareren. Mensen kunnen hun reparaties naar een service-depot brengen. Daar halen we de kapotte machine gratis op en de klant kan de naaimachine na reparatie weer ophalen!” Bewoners van Kampen, IJsselmuiden, Steenwijk, Ommen kunnen gebruik maken van de service en Zwollenaren binnenkort ook weer!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Dinie Kleine Naaimachines. Meer over Dinie Kleine Naaimachines ontdekken?

Dinie Kleine Naaimachines winkelen

Burgemeester Backxlaan 348, Nieuwleusen

Bekijk meer:winkelen

adv.