Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk volgens local: Daniëlle ‘voor wie super slecht is in keuzes maken is dit de ideale plek’

Door Danielle Verbeek 14 september 2019

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont en leeft kent vaak de allerbeste plekken. Deze week tipt onze stagiaire Daniëlle haar favoriete Zwolse hotspots.

Page 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Even voorstellen…

Danielle-Verbeek
Foto | Danielle Verbeek

De 22-jarige Daniëlle is opgegroeid in het kleine stadje Steenwijk, maar komt haar hele leven al met veel plezier in Zwolle. Ze is inmiddels al twee jaar een gelukkige inwoner van onze mooie Hanzestad en sinds kort onze stagiaire. Daniëlle doet niets liever dan eten buiten de deur en ook al is ze een arme student: ze is gek op shoppen. Vandaag deelt ze haar favoriete Zwolse hotspots.

Lunchen Bij Hartje Zwolle

all-day-brunch-bij-hartje-zwolle1
Foto: Bij Hartje Zwolle

”Gelukkig heb ik geen tijd om in mijn pauze uitgebreid te gaan lunchen, anders zat ik hier elke middag. Mijn favoriete lunchtentje zit namelijk bij indebuurt om de hoek. Bij Hartje Zwolle ben ik minstens een keer in de week te vinden. Voor wie super slecht is in keuzes maken is dit dé ideale plek. Hier kun je namelijk je eigen lunch samenstellen!”


Meer over Bij Hartje Zwolle ontdekken?

Bij Hartje Zwolle restaurants en horeca

Geopend10:00 - 18:00

Burgemeester Drijbersingel 67, Zwolle

Bekijk meer:restaurants en horeca

Woensdag pizza bij La Terra Italiana

Pizza la terra
Foto | Facebook La Terra Italiana

”Nog zo’n verleidelijk tentje is pizzeria La Terra. Ook deze hotspot zit bij mij om de hoek, ik woon er namelijk praktisch naast. Gelukkig weet ik mezelf in te houden en beperk ik me tot de woensdagen. Dan is het namelijk pizzadag en betaal je maar 8,95. Ook ben ik trouwens groot fan van de pizzabakkers en hun goddelijke Prosecco cocktails.”


Meer over La Terra Italiana ontdekken?

La Terra Italiana italiaanse restaurants

Gesloten17:00 - 21:30

Van Karnebeekstraat 125, Zwolle

Bekijk meer:italiaanse restaurants

Cocktails bij Dogtails

voorkant-schuin-dogtails
Foto: Dogtails

”In het weekend ben ik vaak te vinden bij het altijd gezellig drukke Dogtails. Op deze spot drink ik graag mijn favoriete cocktail: Bloody Mary. Het liefst met een hotdog erbij natuurlijk. Voor een gezonder drankje met iets meer vitamientjes ga ik graag naar Smooth Fruit Therapy. Werkt trouwens ook super tegen een kater.”

Chillen bij Wijthmenerplas

plas
Foto: Facebook Wijthmenerplas

”Als de zon schijnt en het niet meer uit te houden is bij mij thuis door de hitte, neem ik graag een verkoelende duik in de Wijthmenerplas . Nóg liever chill ik aan de kant met een boek en een koud biertje. Voor zo’n verkoelende versnapering ga ik trouwens ook graag naar het Refter. Hier hebben ze mega lekkere speciaalbiertjes.”

Scheuren langs de IJssel

Engelse Werk
Foto: Facebook Restaurant Het Engelse Werk

”Nouja scheuren kun je het niet echt noemen met 25 kilometer per uur, maargoed ik rij op zondag heel graag met mijn scootertje langs de IJssel. Om vervolgens een stop te maken bij het Engelse Werk. Hier kun je namelijk chill wandelen en ik vind het een heerlijke plek om even tot rust te komen.”

Gymmen bij BigGym

biggym
Foto: BigGym Zwolle

”Ik sport heel graag, het liefst meerdere keren in de week. En ook al lukt dat vaak niet, omdat ik stiekem veel liever op de bank hang, tv kijk, snoep eet en urenlang bingewatch. Toch vind ik het een super fijne manier om mijn energie kwijt te kunnen. Daarbij is BigGym een nieuwe sportschool. Dus het ziet er top uit!”

Ook local van de week worden?

Wil jij net als Daniëlle ook jouw favoriete plekken uit Zwolle delen? Laat het ons weten, dan nemen wij contact met je op.

De heilige Boon Zwolle (1)

Tof! Deze koffie-to-go hotspot is nieuw in Zwolle

(H)eerlijke koffie en een gloednieuw interieur. Maandag 9 september opende koffiezaak de Heilige Boo...
coolcat

Deze toffe kledingzaak opent binnenkort in de oude CoolCat

Winkels komen en gaan. Door een faillissement verdween CoolCat uit het Zwolse straatbeeld, maar in h...
Page 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.