Ja, ik wil! 5 x betoverende trouwlocaties in de omgeving van Zwolle

Door Melanie Borgman 14 april 2019

Stap jij binnenkort in het huwelijksbootje? En wil je ‘ja, ik wil!’ roepen op een droomlocatie in de buurt van Zwolle? Je hebt geluk, want vandaag, tijdens de Open Toptrouwlocatie Route, zetten veel trouwplekken hun deuren wagenwijd open voor toekomstige bruidsparen. Wij maakten een lijstje met adembenemend mooie plekken waar je vandaag een kijkje kunt nemen.

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Kasteel Cannenburch in Vaassen

Foto: Essenza Fotografie

Je hoeft niet in sprookjes te geloven om in een kasteel te kunnen trouwen! Op deze prachtige locatie bij Kasteel Cannenburch in Vaasen kunnen jij en je geliefde elkaar het ja-woord geven en een schitterende bruidsreportage maken.

Havezathe Den Alerdinck in Laag Zuthem

havezathe-zwolle
Foto | Havezathe Den Alerdinck

Bij landgoed Havezathe Den Alerdinck kun je je huwelijksdag vieren met ceremonie, receptie, diner en/of een schitterend feest. Trouw je (hopelijk) met mooi weer? Dan is het ook mogelijk om de liefde te vieren in het park van het kasteel.

De Logtenberg in Wijhe

de logtenberg trouwen
Foto | De Logtenberg

Bij De Logtenberg is veel mogelijk! De locatie heeft een prachtige tuin, maar ook verschillende zalen om jouw receptie, diner, buffet of spetterende avondfeest helemaal compleet te maken.

’t Hofje van Buisman in Lemelerveld

t Hofje van Buisman
Foto | Sanne Veenstra Fotografie

Dit is wel héél romantisch: een intiem en knus kerkje, genaamd ’t Hofje van Buisman. Het kerkje in Lemelerveld is gebouwd in 1906 en heeft decennialang gediend als kerkgebouw van de Hervormde Gemeente. Op deze schitterende locatie kunnen jullie elkaar het ja-woord geven en de taart aansnijden.

Mennorode in Elspeet

mennerode-trouwlocatie
Foto | Hotel Mennorode

Een prachtige plek om te trouwen, feest te vieren en te overnachten: bij Hotel Mennorode wordt je allermooiste dag tot in puntjes verzorgd. Kies een van de lichte, moderne zalen om de ceremonie te houden en schuif daarna aan voor een echt Veluws diner.

Meer lezen?

Van Dartel-Reibert

Say yes to the dress! 9 x trouwen in Zwolle van toen tot nu

Say yes to the dress! Veel meisjes dromen van een bruiloft met een fantastische trouwjurk. Dé jurk, ...

Zoveel Zwollenaren stapten in het huwelijksbootje (of er weer uit)

Wat is er nou mooier om de liefde vast te leggen met een mooi feest, een prachtige jurk en alle toet...
Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.