Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier haal je volgens jullie de lekkerste oliebollen in Zwolle

Door Danielle Verbeek 31 december 2019

Met of zonder krenten, van de oliebollenkraam, de supermarkt of van de bakker, met een zakje poedersuiker en lekker deegachtig of liever een krokant laagje? Wij vroegen jullie waar je de beste oliebollen van Zwolle kan halen en er werd massaal gestemd. Hier vind je volgens jullie de lekkerste:

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Zwolle-Zuid

Foto: oliebollenkraam Zwolle-Zuid

Na de stemmen te hebben geteld eindigt de oliebollenkraam in Zwolle-Zuid op plek vijf. Madelynn liet ons via Facebook weten dat de oliebollen in het winkelcentrum oh zo lekker zijn. ”Daar kan geen andere kraam in de stad tegenop!”

Hoewatwaar: De oliebollenkraam staat in Winkelcentrum Zwolle-Zuid.

Oliebollenkraam Assendorp

fritters-3905346_1280
Foto ter illustratie

De oliebollenkraam bij de Jumbo in Assendorp behaalt een mooie vierde plaats. Volgens Nicole zijn het zelfs de lekkerste van Zwolle. Ook Jaimy is gek op deze oliebollen. Op het moment dat ze ons een berichtje schreef liet ze weten diezelfde middag nog een aantal zakken gehaald te hebben. Eet smakelijk!

Hoewatwaar: De oliebollenkraam vind je bij de Jumbo aan de Assendorperstraat.

Oliebollenkraam voor de ingang van Tuinland

De oliebollen voor de ingang van Tuinland zijn razend populair en ze kwamen als derde uit onze test. De bollen vallen goed in de smaak bij jullie. Volgens Joke is dit zelfs de beste oliebollenkraam in town.

Hoewatwaar: Deze oliebollenkraam staat voor de ingang van Tuinland. Het adres van Tuinland Zwolle is Charles Storkstraat 2.

Gerrit Visscher Oliebollen

Op de tweede plek in onze peiling staan de oliebollen van Gerrit Visscher. Op onze Facebookpost reageerden jullie massaal. Gery liet ons weten dat ze in de Aa-landen graag een bolletje meepakt. Akloud is ook laaiend enthousiast. ”Je gaat ze niet meer ergens anders willen eten, zo lekker.”

Hoewatwaar: De oliebollenkramen van Gerrit Visser staan in Winkelcentrum Stadshagen en de Dobbe in Aa-landen.

Sipkema’s oliebollen

Dit zijn ze dan, de lekkerste oliebollen in Zwolle volgens jullie! De bollen van Sipkema -zowel die op de Grote Markt als op de Diezerpoortenbrug- krijgen veruit de meeste stemmen. Volgens Iris was er geen twijfel over mogelijk. “Natuurlijk Sipkema’s bollen!” Pietje vindt de oliebollen zelfs gevaarlijk lekker. ”Eerlijk? Ik zou ze niet eens proberen, je lust anders geen andere meer.” Gefeliciteerd Sipkema!

Hoewatwaar: De oliebollenkramen van Sipkema staan op de Grote Markt en op de Diezerpoortenbrug, vlakbij de Thorbeckegacht.

What else?

Zijn we nog lekkere Zwolse oliebollen vergeten? Laat het ons weten en we vullen de lijst aan.

Lees ook:

supermarkt-anp

Oud en nieuw Zwolle 2019: dit zijn de openingstijden van winkels en supermarkten

Nog een bus poedersuiker nodig voor de oliebollen? Let op, want veel supermarkten gaan op oudjaarsda...
Zwolle stad

7 x dingen waar volgens jullie niet (genoeg) over nagedacht is in Zwolle

Wauw, wat een reacties kregen we op ons oproepje: waar in Zwolle is echt niet over nagedacht? We heb...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.