Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bruisweken 2019 in Zwolle: dit moet je weten

Door Hilke Vos 19 augustus 2019

De Bruisweken, dé introductie voor studerend Zwolle, die wordt georganiseerd door Buro Ruis i.s.m. studentenverenigingen en onderwijsinstellingen, gaat maandag 26 augustus van start (dag rust). Drie dagen maken nieuwbakken studenten kennis met de stad waar ze de komende jaren gaan studeren. Dit gaat er gebeuren:

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

HBO Bruisweek

De HBO Bruisweek is dé introductieweek voor studerend Zwolle. Het driedaagse programma vindt dit jaar plaats van maandag 26 augustus tot en met woensdag 28 augustus. Als eerstejaars student ga je met je klas drie dagen lang op pad en je mentoren laten je alvast proeven van het studentenleven en wat Zwolle, jouw school en Buro Ruis te bieden hebben.

Wat ga je allemaal doen?

Zát! Er is een Bruiscamping (de grootse studentencamping van Nederland) waar 3500 eerstejaarsstudenten zullen overnachten, het Bruisconcert, een Silent Disco, een Ballenbakfeest en de opening bij Sportpark Marslanden (wereldrecord Macarena veroveren). Bekijk hier het complete programma.

MBO Bruisdag

Valt niet in dezelfde week als de Bruisweek, maar is minstens zo tof! Theateracts, modeshows, quizzen en muziek vullen het programma van de MBO Bruisdag op woensdag 4 september 2019. De dag bestaat uit twee delen: Zwolle Rond en Relax in the City. Tijdens Zwolle Rond leren 3300 kersverse MBO-studenten Zwolle kennen; ze komen langs alle plekken in de stad die je gezien moet hebben. Tijdens Relax in the City wordt de Bruisdag feestelijk afgesloten op diverse locaties waar studenten lekker kunnen ontspannen, napraten, een dansje wagen of wat drinken. Check hier het programma.

Helpdesk Bruisweken

bruisweekzwolle
Foto | Joost Jansen

Wil je weten waar je ’s nachts veilig je fiets kunt stallen? Of er kluisjes zijn? Wat je moet doen als je ergens allergisch voor bent? Antwoorden op ál je vragen vind je hier, hoe easy.

Bruisconcert 2019

freek-bruisconcert-zwolle
Foto | ANP KIPPA PAUL BERGEN

Eén van de hoogtepunten van de HBO Bruisweek in Zwolle: het Bruisconcert op 27 augustus. Met wederom een vette line-up dit jaar: de muzikale lovebirds Suzan & Freek, hiphopartiest Snelle en het knallende sterrenteam de DareDevils geven acte de présence.

freek-bruisconcert-zwolle

Deze artiesten treden op tijdens het Bruisconcert 2019 in Zwolle

Eén van de hoogtepunten van de HBO Bruisweek: het Bruisconcert in Zwolle. Met wederom een vette line...

Ook leuk om te weten

Traditiegetrouw verloot Buro Ruis tijdens de HBO Bruisweek een VIP-actie aan één van de Bruisweken-deelnemers. Waar voorgaande jaren o.a. een VIP-caravan, een eigen dixi en een privédouche voor op de camping werden verloot, zoekt Buro Ruis het dit jaar een stuk hogerop. Nu maak je namelijk kans op een volledig verzorgde helikoptervlucht over Zwolle, hoe tof!

Zwolle Pride 2019: dit moet je allemaal weten

Een kleurrijk spektakel met een duidelijke boodschap. Van donderdag 29 augustus tot en met maandag 1...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.