Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x Zwolse instagrammers die je gewoon wilt volgen

Door Hilke Vos 2 maart 2018

Oh Instagram, we kunnen er úren zoet mee zijn. Lekker mensen kijken, mooie natuur, sky appreciation en natuurlijk heel veel foodporn. Maar sommige Zwolse instagrammers hebben toch een streepje bij ons voor op anderen. Daar willen we élke dag wel een foto van zien. Kijk maar!

Pagina 5/8
⟵ swipe swipe ⟶

Hoeveel volgers?!

Beach hair, don’t care 🌴 #moderosa #travel #happy #bikinilife #beach

A post shared by Roos-Anne van Dorsten (@moderosaofficial) on

De Zwolse Moderosa (echte naam Roos Dorsten) is één van de grootste modebloggers in ons kikkerlandje. Het bloggen begon ooit als een hobby, maar inmiddels heeft Roos ruim 210.000 volgers (!). Daarnaast lanceerde ze vorig jaar het bedrijf theditguide.com, waar ze tips en tricks deelt voor het bewerken van foto’s. Leuk en inspirerend om te volgen!

Insta-naam: moderosaofficial

Mensen kijken

Kijk niet verbaasd op als je twee vrouwen, waarvan één gewapend met een fotocamera, door de binnenstad ziet struinen. Fotograaf Renate Vries gaat samen met journalist (én vriendin) Trea ten Kate namelijk regelmatig op pad om de ‘mensen van Zwolle’ in beeld te brengen voor het initiatief Humans of Zwolle.  “Maak kennis met mooie, gekke, gewone, bijzondere, opvallende, kleurrijke en alledaagse mensen van Zwolle!”

Insta-naam: hoz038

humans of zwolle

Fotograaf Renate Vries: ‘Iedere Zwollenaar heeft wel een verhaal’

Kijk niet verbaasd op als je twee vrouwen, waarvan één gewapend met een fotocamera, door de binnenst...

Meer, meer, meer!

Van de foto’s van Zwolle Fotografie willen we maar één ding: MEER! Het ene na het andere prachtige plaatje van onze Hanzestad komt voorbij en mán, wat worden we daar blij van. Heel leuk: als je ze tagt delen ze wellicht ook jouw foto’s. #doendus

Insta-naam: zwollefotografie

Wauw!

De grootste passie van interieurstylist, blogger en instagrammer Adriana Dingerink uit Zwolle (Windesheim) is stylen. Vooral het mixen matchen van zelfgemaakte en vintage spullen vindt ze fantastisch. Ze post op haar account fraaie kiekjes van haar nieuwbouwwoning, die ook zeer gewaardeerd worden door haar (ruim) 4300 volgers. Heel tof: ze heeft met haar huis in verschillende bladen/op diverse website gestaan én verzorgde het interieur van Dogtails.

Insta-naam: adrianadingerink

Te cute!

Wut?!! 🐾 B.

A post shared by Boris the Brave (@borisexplores) on

Mopshonden (pugs) zijn helemaal in de mode. Vind je ze te cute?! Moet je vooral de Zwolse pug Boris volgen, die bijna dagelijks zijn avonturen deelt op insta. TE leuk dit!

Insta-naam: borisexplores

Miss Lipgloss

Zeer bekend in Nederland: blogger Cynthia Schultz, ook wel bekend als Miss Lipgloss. De Zwolse schreef o.a. héél veel blogposts, maakte héél veel video’s, organiseerde beauty-events en schreef boeken. Inmiddels stort de blogger zich voornamelijk op cynthia.nl, een lifestyleblog waarop ze artikelen schrijft over reizen, interieur, eten en natuurlijk ook beauty. Cynthia heeft ruim 63.000 volgers.

Insta-naam: cynthiapuntnl

cynthiaschultz

Nieuw werkboek voor structuurjunkies in spe van Zwolse blogster Cynthia Schultz

Welke Zwollenaar kent haar niet?! Zwolse blogster Cynthia Schultz, ook wel bekend als Miss Lipgloss....

What else?

Nog meer inspirerende accounts van Zwollenaren ontdekt? Laat het ons weten, we maken graag een nieuwe lijst óf gaan zelfs persoonlijk langs voor een interview! Check ook ons account even, voor het gemak.

Pagina 5/8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.