6 x reislustige Zwollenaren op Instagram

Door Maaike van der Ploeg 14 april 2019

In Zwolle wonen heel wat reisliefhebbers… En dat levert een hoop mooie plaatjes op. In dit artikel delen we zes Instagram-accounts van reislustige Zwollenaren. Deze mensen reizen wat af! Kijk je mee?

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

Op rondreis door Zuid-Amerika

Evelien is al bijna vier maanden op trektocht door Zuid-Amerika. Een paar weken terug was ze nog op het meest zuidelijke punt van de wereld. Benieuwd hoe het Paaseiland of de zoutvlakte in Bolivia er uit ziet? Zeker even haar profiel checken!

Travel junkie

Anne uit Zwolle is een echte reisverslaafde. Volg haar op Instagram voor prachtige reiskiekjes, lekker eten en fashion inspiratie.

Geluidsman in Thailand

Hoe gek het ook klinkt, sommige Zwollenaren besluiten om onze geliefde stad voorgoed te verlaten. Zo ook Gert, die nu geluidsman in Thailand is. Gelukkig blijft hij zijn favoriete Zwolse kroeg trouw!

Blogger op reis

Cynthia Schultz kennen we natuurlijk allemaal als Miss Lipgloss. Maar wist je dat deze blogger ook vaak op reis is? Inmiddels is ze alweer terug in ons stadje, maar een paar weken geleden struinde ze nog door de smalle straatjes van Spanje.

De hele wereld rond

Maartje is al een paar maanden op reis. Op het moment is ze in Indonesië, waar ze veel aan het duiken is en een hoop mooie foto’s maakt! Door haar Instastories krijg je een goed beeld van de sfeer in het land.

Alpaca op reis

Deze schattige alpaca reist door Zuid Amerika en snuffelt overal nieuwsgierig rond. Weet jij met wie hij op reis is?

Instagram indebuurt

Instagram GIF - Find & Share on GIPHY

Nog niet klaar met scrollen? indebuurt Zwolle heeft ook een heel leuk Instagram-account…

mandy en hilke

10 x de meest gelikete Zwolse Instagram-foto’s van 2018

We love social media! We hebben dit jaar op het Instagram-account van Zwolle ontzettend veel leuks g...
Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.