Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x Zwolse kiekjes waar we – vooral nu – vrolijk van worden

Door Hilke Vos 25 maart 2020

Voor iedereen die momenteel aan huis gekluisterd zit: we hebben vijf mooie plaatjes op Instagram gevonden waar je – ondanks deze coronacrisis – tóch even vrolijk van wordt. Kijk maar mee:

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

‘Maak er het beste van!’

View this post on Instagram

Oke, een nieuwe aanpak met nóg serieuzere maatregelen en een nóg strengere toon. Vol ongeloof heb ik gisteravond naar de persconferentie van onze minister-president gekeken, want oh wat blijft deze toestand surrealistisch: uitgestorven straten, gesloten zaken en supermarkten waar je sinds vandaag pas toegang krijgt tot je broodnodige boodschappen als je daar bij de ingang toestemming voor krijgt. Noodgedwongen leven we geïsoleerd van de buitenwereld en ja, dat voelt bagger en ja, het liefst had ik nu op het terras gezeten met een biertje, maar vooral had ik héél graag mijn ouders willen knuffelen (hoi, pap en mam! Weet dat jullie dit lezen!) maar hoe onwerkelijk het ook klinkt: we redden nu mensenlevens. Echt! 💛 De wereld is in een héle slechte oorlogsfilm terecht gekomen waar we strijden tegen het onzichtbare geweld tegen de mens en juist nu onze vrijheid met de dag beperkter wordt, merk ik dat ik extra geniet van de kleine dingen. De drie duiven die mij vanmorgen vrolijk wakker koerden, mijn mega goed gelukte bananenbrood die ik vanmiddag uit de oven haalde en de korte wandeling met op de route deze schitterende bloesembomen (LOVE dat sneaky zonnestraaltje er doorheen). Geniet van de momenten die niemand van jou kan afpakken, want ook al zitten we met zeventien miljoen andere landgenoten in quarantaine.. deze dag krijgen we never ever nooit meer terug, dus maak er potverdorie het beste van! 🌿

A post shared by Melanie 🌿 (@melborgman) on

Meer tijd samen

What else?

Uiteraard zoeken we nog veel meer input waar je instant vrolijk van wordt. Denk aan de eerste lammetjes, kleurrijke tulpen, zonsondergangen, stoepkrijtcreaties, noem maar op. Delen mag onder onze post op Facebook!

12 x deze dingen herken je sowieso als je in Zwolle bent opgegroeid

Of je nu bent opgegroeid in Assendorp, Holtenbroek, de Wipstrik of Zwolle-Zuid, bepaalde dingen kenn...

Verdriet en opluchting: dit vinden Zwolse ondernemers van de nieuwe coronamaatregelen

Tijdens de persconferentie van 23 maart werd onder meer bekend dat er tot 1 juni geen evenementen pl...
Bij deze Zwolse eettenten heb je nu afhaal- en bezorgservice vanwege de coronamaatregelen

Bij deze Zwolse eettenten heb je nu afhaal- en bezorgservice vanwege de coronamaatregelen

Het is maar een saaie boel zo: alle horecagelegenheden in Zwolle en de rest van Nederland zijn geslo...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.