Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

3 Op Reis komt vandaag naar Zwolle (inclusief Chris Zegers!)

Door Hilke Vos 29 mei 2020

Reizen gaat er de komende tijd compleet anders uitzien, iets wat de makers van het BNNVARA-programma ‘3 op Reis’ als geen ander beseffen. In het aankomende seizoen spelen hun reisavonturen zich dan ook dichtbij huis af. Op zoek naar de mooiste bestemmingen en inspirerende verhalen kan Zwolle daarin natuurlijk niet ontbreken.

Chris Zegers, één van de presentatoren, trapt zijn reis richting het oosten af in Overijssel. Hij bezoekt onder meer Nationaal Park Weerribben-Wieden, Lemelerberg, Nationaal Park Sallandse Heuvelrug én onze Hanzestad.

Vanaf vandaag gaat de crew al op pad in Overijssel. Later dit jaar worden nog meer opnames gemaakt, waarbij de eerste uitzendingen vanaf september op televisie worden uitgezonden. Chris spotten? Hoe laat hij waar precies is in Zwolle weten we niet, maar grote kans dat je hem ziet!

Campagnes gericht op Nederland

MarketingOost verleent haar medewerking aan het programma en richt zich op dit moment langzaam weer op de binnenlandse toerist. Nu de coronamaatregelen door overheid worden versoepeld, wordt er op dit moment vooral gekeken naar wat wel kan, en wordt er ingespeeld op de inspirerende verhalen die Overijssel rijk is.

Eline zwolle tempa bewerkt

Je kent ze vast! Deze Zwollenaren spotte je onlangs in een bekend tv-programma

SBS6, RTL4 en BNNVARA. We smúllen van een goede portie televisie, maar wist je dat er onlangs best w...

adv.