Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Niet duur en veel keus! Dit Zwolse restaurant heeft een nieuwe menukaart

Aangeboden door De Koperen Hoogte 19 juni 2020

Van sushi tot carpaccio of een malse biefstukje: bij De Koperen Hoogte kun je nu genieten van een nieuw all-in buffet waar je je vingers bij aflikt. Het buffet wordt elke zaterdag en zondag gereserveerd en de keuze is reuze!

De Koperen Hoogte, het mooie torenrestaurant aan de snelweg richting Zwolle, is weer open en start fris met een een nieuw buffet. Wat staat er op het menu?

Veel keus

Het all-in buffet bestaat uit een dagverse soep en een etagère met koude vis- en vleesvoorgerechten. Wat dacht je van een verse zalmtartaar, ham met meloen, carpaccio of sushi? Ook staan er verschillende broodsoorten en dips op tafel. Yum!

Tekst gaat door onder afbeelding.

Het hoofdgerecht wordt à la minute voor je klaargemaakt. Hierbij kun je kiezen uit verschillende vis- en vleessoorten zoals biefstuk, kip, varkenshaas, zalm of gamba’s. De bijgerechten en sauzen maken de maaltijd compleet. Je hebt keuze uit verschillende drankjes en jouw wijntje, biertje of frisje wordt bij de tafel geserveerd. Wel zo makkelijk!

Natuurlijk heb jij nog ruimte voor een toetje. Het dessert van de chef wordt geserveerd op een etagère.

Niet duur

Zin om uit eten te gaan dit weekend, maar wil je niet teveel betalen? Het buffetrestaurant van De Koperen Hoogte is geopend op zaterdag en zondag vanaf 17:00 uur.

Volwassenen betalen slechts € 39,50 per persoon en ouderen boven de 65 mogen al komen dineren voor € 34,50. Het buffet is helemaal kidsproof en er is voor ieder wat wils! Kinderen van 4 t/m 12 jaar eten een hapje mee voor € 12,50 en tafelgenoten van 13 t/m 17 jaar betalen € 17,50. Good to know: kids t/m drie jaar eten gratis mee.

Tekst gaat door onder afbeelding.

Reserveren

Het buffetrestaurant vind je op de begane grond van De Koperen Hoogte. Reserveren is verplicht en kan via [email protected], via de website of telefonisch: 0529-428428. Heb je een allergie of dieetwens, geef dit dan vroegtijdig door.

Aanvallen maar!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Koperen Hoogte. Meer over De Koperen Hoogte ontdekken?

De Koperen Hoogte restaurants en horeca

GeopendHele dag

Lichtmisweg 51, Zwolle

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.