Wie jarig is trakteert vis: Visgilde Hans Visscher vult al 20 jaar onze Zwolse buikjes

Aangeboden door Visgilde Hans Visscher 11 oktober 2018

Verse vis! Met frietjes, rauwkost salade en saus. Dan ga je als Zwollenaar naar Visgilde Hans Visscher, want daar hebben ze een (onderwater)wereld aan verschillende menu’s: van kibbeling tot gebakken mosselen en zelfs inktvisringen. En dat al twintig jaar lang! 

Dat moet natuurlijk gevierd worden, want bij Visgilde Hans Visscher maken ze van elke dag een feest met vis. In oktober wordt dat feestje nog groter om hun 20-jarig jubileum te vieren én iedereen is welkom om te komen smikkelen. Geniet van lekkere visjes, drankjes, leuke kortingen en activiteiten!

[Tekst gaat verder onder foto]

Visgilde-hans-visscher

Niet zomaar een viszaak

Visgilde Hans Visscher is niet zomaar een viszaak. Je eet er niet alleen een lekker kibbelingetje of harinkje, je haalt of eet er zelfs hele kant-en-klaar-maaltijden, (barbecue)schotels, salades en broodjes. Je kunt het ook laten bezorgen wanneer je niet in de gelegenheid bent om langs de winkel te gaan aan de melkmarkt. En wanneer je zin hebt in vis, maar je weet niet wat of hoe je het moet bereiden. Ook geen probleem! Bij Hans hebben ze hele recepten voor je klaarliggen om zo zelf de heerlijkste visgerechten te maken. En dat zijn er nogal wat. Kijk daar worden we nog eens blij van!

[Tekst gaat verder onder foto]

Visgilde-hans-visscher

Duurzaam gevangen vis

De vis is niet alleen lekker en vers, de vis is ook nog eens duurzaam gevangen. “Wij zijn ons ervan bewust dat niet alle vis onbeperkt te eten valt. Een aantal vissen dreigen zelfs uit te sterven door overbevissing. We vinden het daarom belangrijk om mensen daarop attent te maken en sommige vissoorten een tijdje niet of in geringe mate te serveren, zodat het betreffende vissoort zich kan uitbreiden”, laten ze van Visgilde Hans Visscher weten. Gelukkig is dit geen ramp, want bij Hans hebben ze zó ontzettend veel lekkere soorten die wel met een gerust hart gegeten kunnen worden.

[Tekst gaat verder onder foto]

Visgilde-hans-visscher

Feestje met vis

En dan nu feest! Want ze bestaan dus twintig jaar in Zwolle. Vanaf nu krijg je elke dag 20% korting op 20 verschillende producten en maak je bij elke aankoop kans op een goed gevulde goodie bag met heerlijke producten van verschillende ondernemers uit de stad. Wil je de lekkernijen van Hans ook mee naar huis voor een fijn prijsje? Kan ook tijdens het jubileum. Ze hebben heerlijke tassen die goedgevuld zijn voor 20 euro in plaats van 35 euro. En daar zit echt superveel lekker is. Namelijk:

  • 2 stukjes zalm
  • Potje viskruiden
  • Pakje hollandaise saus
  • 2 haringen
  • Bakje tonijnsalade
  • Bakje gerookte makreelfilet
  • 2 personen kibbeling + sause
  • 600 gram visbami

[Tekst gaat verder onder bericht]

En voor kinderen is er zelfs een speciale actie. Ze kunnen in de winkel een kleurplaat halen en op woensdag 24 oktober tussen 15.00 en 16.00 uur inleveren voor een gratis kleine portie kibbeling. Dus: wil je lekkere visjes scoren met fijne kortingen? Ga dan snel naar Visgilde Hans Visscher aan de Melkmarkt. Smullen maar!

Visgilde Hans Visscher viswinkels

Nu open08:00 - 18:30

Melkmarkt 32, Zwolle

Bekijk meer:viswinkels

adv.