Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Watertanden! Dit Zwolse restaurant heeft een speciaal menu met al jouw favorieten

Aangeboden door Coperto Restobar 13 maart 2020

Nog even wachten, maar binnenkort kun je bij Coperto Restobar genieten van een speciaal menu: het ‘Coperto’s Favourites Menu’. Op dit menu staan gerechten die de afgelopen jaren door onder andere de gasten van Coperto als beste zijn beoordeeld. ”Zwolle, bedankt!”, zegt Chef-Kok Remco Jansen glunderend.

Terugblikken

Coperto Restobar is nu tweeënhalf jaar open. Met het speciale menu blikt het restaurant terug op de favoriete gerechten tot nu toe. Doordat de menukaart iedere twee tot drie maanden wisselt, passeerden al veel gerechten de revue. De favoriete gerechten zijn samengesteld op basis van de reacties van de gasten van Coperto Restobar. In het menu zijn gerechten verwerkt die de inspecteur van Michelin tijdens zijn bezoek in 2019 heeft gegeten.

Dit jaar werd Coperto Restobar namelijk bekroond met de Bib Gourmand 2020 door Michelin. Op deze prestigieuze lijst vind je Nederlandse restaurants die het beste driegangenmenu voor maximaal 39 euro serveren. Coperto was het enige Zwolse restaurant dat volgens Michelin een ‘onweerstaanbare verhouding tussen prijs, kwaliteit en plezier’ biedt.

Foto | Coperto Restobar

Het menu

Om de Bib Gourmand in 2020 te vieren kun je vanaf 3 april genieten van een speciaal menu bij Coperto Restobar. ”We willen onze gasten bedanken voor het vertrouwen in onze restobar. Daarom komen we nu met ‘Coperto’s Favourites Menu’ voor een leuke prijs”, vertelt chefkok Remco Jansen. Voor vijftig euro krijg je een samengesteld menu van vijf gerechten. Wat staat er onder andere op het menu? Gerookte zalm met avocado, komkommer, tuinkers en yoghurt én parelhoen met schorseneer, paddenstoel, sjalot en mousseline. Natuurlijk mag de signature dish van chef Remco niet ontbreken: cheesecake met ananas, bastogne, kaneel en quinoa.

Ook kun je ook nog steeds gerechten van de kaart kiezen voor de reguliere prijs van 37 euro voor drie gerechten, 47 euro voor vier gerechten en 57 euro voor vijf gerechten. Reserveren kan via de website of door te bellen.

Het ‘Coperto-gevoel’

Afgelopen jaar hebben Remco en zijn keukenbrigade veel gespeeld met de gerechten, de smaken, de samenstellingen, de opmaak. ”Dit blijven we in 2020 ook doen om de beste benadering te zoeken van het Coperto-gevoel”, zegt de chefkok. ”Dat is een uitdaging op zich, maar we zitten in de buurt! Dus er gaan zeker wel dingen veranderen, maar dat laten we nog even aan de verbeelding over.”

Voor chef Remco staat de beleving en waardering van de gast altijd voorop. ”We streven niet naar een Michelin-ster, gaan geen gekke dingen doen en willen vooral betaalbaar, smaakvol en ongedwongen blijven.” Er staat een ambitieus en creatief team in de keuken en op de vloer van het restaurant, dat elke keer weer op zoek gaat naar verbetering en verbinding; de perfecte combinatie voor een onvergetelijk bezoek. ”We hebben in de afgelopen jaren veel meegemaakt met elkaar, hard gewerkt en veel stappen gemaakt. En heel cliché, we blijven elke dag leren.”

3 x Instagram-waardige gerechten van de nieuwe menukaart van Coperto Restobar

Wauw! Deze gerechten van Coperto Restobar zijn niet alleen overheerlijk, ze zijn ook nog eens oogver...

Dit Zwolse restaurant heeft nu een gratis haal- en brengservice en zo ziet dat eruit!

Opgehaald worden in een luxe BMW en genieten van een vier- of vijfgangendiner. Je kunt zorgeloos wij...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Coperto Restobar. Meer over Coperto Restobar ontdekken?

Coperto Restobar restaurants en horeca

Geopend12:00 - 22:00

Stationsweg 9, Zwolle

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.