Walhalla voor lekkerbekken: natuurwinkel Gooody Fooods

Aangeboden door Natuurwinkel Gooody Fooods 23 november 2017

Bij Gooody Fooods is het feest, want ze bestaan zeven jaar in Zwolle. En dat moet natuurlijk aankomend weekend feestelijk gevierd worden met (h)eerlijke proeverijen en aanbiedingen. 

GooodyFooods is een winkel vol natuurvoeding. Ze bieden alle mogelijke producten van a tot z aan die goed zijn voor mens, dier en onze aarde. “Maar we vinden dat het allemaal best een beetje anders mag zijn. Waarom zouden verantwoorde producten stoffig smaken of er oubollig uitzien? Nergens voor nodig vinden wij. ”

“Waarom zouden verantwoorde producten stoffig smaken of er oubollig uitzien?”

Van het zaadje tot op het bord

Koos en Anita zijn broer en zus en hebben al ruim 30 jaar ervaring in de natuurvoeding. “We blijven graag dingen anders doen, beter doen. Daarom zijn we constant op zoek naar nieuwe bijzondere producten en is de winkel elke dag anders. Maar we proberen ook met nieuwe producten, proeverijen, streekproducten, recepten, demonstraties of activiteiten Zwollenaren te betrekken en te verrassen. Je kunt bij ons ook heerlijk koffie drinken en een babbeltje maken aan onze grote stamtafel of je laten verwennen bij de natuurlijke schoonheidssalon in ons pand. Eigenlijk willen we Zwollenaren uitdagen en inspireren om te ontdekken hoe lekker en goed biologische producten zijn. Van het zaadje tot op het bord helder maken.”

gooody-fooods-zwolle
Foto: indebuurt Zwolle

Feest, 7 jaar in Zwolle

Op 24 en 25 november is het dus feest bij Gooody Fooods in Zwolle. Waarom je dan écht even langs moet gaan? Proef van de heerlijke natuurlijke producten van Mieke’s Kruidentuin en laat je door haar recepten inspireren. Je kunt de recepten zelfs mee naar huis nemen om thuis te proberen. Of geniet van de lekkere kaasproeverij met o.a. Tjongerkaas van Boer Bart. Naast de kaasproeverij van Boer Bart heeft hij nog meer voor ons in petto, want hij maakt er een heel feest van bij Gooody Fooods met strobalen en een voorstelling.

boer-bart-zwolle
Foto: Facebook Boer Bart

Ook kun je proeven van de biologische producten van landgoed Mariënwaerdt, een landgoed dat al 280 jaar in handen is van dezelfde familie en dat vrijwel ongewijzigd is gebleven. Maar we zijn er nog niet hoor: je geniet ook van feestelijke aanbiedingen en versgebakken speculaas. Jam!

proeven_bij_mieke
Proeven bij Mieke | Foto: Gooody Fooods

Leuk om te weten

Op 2 december ben je tevens van harte welkom bij Gooody Fooods om pepernoten te bakken en kun je voor een kerstdinerbox sparen die helemaal vol zit met heerlijke gerechten, recepten en menukaarten om zo je eigen fantastische kerstdiner te bereiden voor vrienden en familie.

Benieuwd naar de nieuwe winkel van Gooody Fooods? Wip vooral even langs of bekijk hieronder de foto’s voor een sfeerimpressie:

Foto: indebuurt Zwolle
Foto: indebuurt Zwolle
Bij Gooodyfoods vind je meer dan alleen eten | Foto: indebuurt Zwolle

Natuurwinkel Gooody Fooods speciaalzaken

Nu open08:00 - 19:00

Potgietersingel 1, Zwolle

Bekijk meer:speciaalzaken