Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Verborgen pareltje: gezellig lunchen net buiten het centrum van Zwolle

Aangeboden door Brasserie LoeZs  21 november 2019

Op zoek naar een gezellig plekje om te lunchen buiten het drukke centrum van Zw0lle? Brasserie LoeZs is dé plek waar je gezellig met vrienden, familie of collega’s een kopje koffie drinkt of geniet van een verse lunch. 

Brasserie LoeZs

Een verborgen pareltje, dat kun je deze brasserie met recht noemen. Het gezellige LoeZs vind je op een klein stukje fietsen van het Isala ziekenhuis op bedrijventerrein Oosterenk, in hetzelfde gebouw als een kinderopvang, fitnesscenter en verschillende kantorenpanden. De perfecte plek om even bij te komen na een work-out, tijdens een drukke werkdag of gewoon om gezellig te lunchen. Op de uitgebreide kaart staat voor ieder wat wils: van luxe belegde broodjes en wraps tot dagverse salades, soepjes of gewoon wat lekkers voor bij de thee.

De Horecamannen

De brasserie is in september overgenomen door Henk Schippers en Arno de Boer, ook wel bekend als de Horecamannen en eigenaren van Engel Winkelcafé, schip de Ooster-Schelde en sinds kort ook Brasserie GuuZs. ”Wij staan voor originaliteit, gastvrijheid en verassen mensen graag met originele concepten.” Brasserie LoeZs zal de komende tijd in een nieuw jasje worden gestoken.

Vergaderen en feesten

LoeZs is een goede plek om een kop koffie te drinken met een zakelijke afspraak. Ben je met meer mensen en wil je in alle rust vergaderen, dan kun je de vergaderruimte (inclusief beamer) afhuren. De grote ruimte is geschikt voor dertig personen. Organiseer je een borrel of een feestje? Brasserie LoeZs is ook de ideale plek voor een feestje! Van catering tot drankjes, alles wordt tot in de puntjes voor je geregeld.

Bezorgen

Kwaliteit, verse producten en de wensen van klanten staan bij Brasserie LoeZs centraal. Er wordt gewerkt met biologische en plantaardige producten uit de streek, wel zo fijn als je weet wat je eet en waar het vandaan komt. Vegetariërs, veganisten en mensen met een gluten- of zuivelallergie zijn ook meer dan welkom. In overleg is alles mogelijk!

Zit je vast op kantoor en wil je de lunch liever laten bezorgen? Dat kan ook! Geef je wensen door via [email protected] en laat je verwennen!

Foto | indebuurt Zwolle
Foto | indebuurt Zwolle
Foto | indebuurt Zwolle
Foto | indebuurt Zwolle

Deze mannen bedenken de tofste horecaconcepten: ‘Van een feestje, komt eigenlijk altijd een feestje’

De Horecamannen zijn het brein achter vele horeca-ondernemingen. Arno de Boer (47) en Henk Schippers...

Meer over Brasserie LoeZs  ontdekken?

Brasserie LoeZs  restaurants en horeca

Gesloten09:00 - 15:30

Dokter van Deenweg 13, Zwolle

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.