Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tip! In één van de oudste restaurants van Zwolle kun je meer dan alleen lekker eten

Aangeboden door Restaurant Poppe 17 februari 2020

Ben je op zoek naar een sfeervolle ruimte om te vergaderen of een bijzondere plek om een feestje te vieren? Op de bovenverdieping van Restaurant Poppe vind je de ‘Huiskamer’ en de ‘Gelagkamer’. Deze etage is zowel voor zakelijk als privé beschikbaar; erg leuk voor een bijzondere gelegenheid!

Huiskamergevoel

”De beleving is hetzelfde als in het restaurant”, vertellen eigenaren Sander en Nienke Struick. ”We willen echt dat huiskamergevoel vasthouden.” Restaurant Poppe is gevestigd in een voormalige hoefsmederij aan de rand van de historische binnenstad van Zwolle. Het is één van de oudste restaurants in onze Hanzestad. De perfecte plek om gasten te ontvangen in besloten en intieme sfeer.

Voor elke gelegenheid

Begin de avond met een drankje aan de bar, voordat je aan tafel gaat in de ‘Huiskamer’ of de ‘Gelagkamer’. De Huiskamer is ideaal voor groepen van 15 tot 35 personen die in beslotenheid willen dineren. De Gelagkamer is perfect om kleinere gezelschappen van 10 tot 18 personen te ontvangen. In overleg met jou wordt het menu samengesteld, zodat jij jouw gasten kunt verrassen met een culinaire ervaring die ze niet snel zullen vergeten. Ga je voor een compleet vijfgangendiner of voel je meer voor een flexibel standing dinner?

De Huiskamer, Restaurant Poppe | Foto Poppe

De avond wordt compleet verzorgd, of het nu een verjaardag, bruiloft of zakelijke bespreking betreft. Faciliteiten zoals beamer en computer zijn aanwezig en worden kosteloos beschikbaar gesteld. Handig!

Reserveren

Heb je het wel gehad met die saaie conferentiezalen of zoek je een bijzondere plek om die feestelijke gelegenheid te vieren? Het team van Poppe heet je graag welkom!

De bovenste etage van Restaurant Poppe is zeven dagen per week beschikbaar. Good to know: op dinsdag t/m vrijdag kun je er ook lunchen! Reserveren kan via [email protected]


Meer over Restaurant Poppe ontdekken?

Restaurant Poppe restaurants en horeca

Gesloten12:00 - 14:30 |17:00 - 23:00

Luttekestraat 66, Zwolle

Bekijk meer:restaurants en horeca
poppefoto

Restaurant Poppe is vernieuwd en dit is het resultaat

Wel eens gegeten bij Poppe? Al 43 jaar zit dit mooie restaurant met de befaamde Franse keuken in har...

adv.