Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tip: dit Zwolse restaurant heeft één van de zonnigste terrassen en ‘vriendentafels’

Aangeboden door Bokkers te Buiten 7 juli 2020

Uitgebreid lunchen, dineren of lekker borrelen in het zonnetje. Plof lekker neer op het terras van Bokkers te Buiten en geniet van de spiksplinternieuwe gerechten van Chef Bokkers en de nieuwe sous-chef Mitch Beuving. Het is de perfecte plek om met vrienden een drankje te doen.

Het ruime terras van Bokkers te Buiten is één van de zonnigste terrassen in Zwolle. Als je blijft zitten tot zonsondergang kun je de zon in het water van de Schuttevaerhaven zien zakken. Puur genieten!

Ruimte genoeg!

Moe van het winkelen? Bokkers te Buiten ligt aan de buitenkant van de binnenstad, op loopafstand van de winkels. Er is genoeg plaats op het zonnige terras voor jou en je vrienden. Het bourgondische restaurant heeft namelijk ruimte om ‘vriendentafels’ te maken. Als je met z’n tweeën aan het wijnen bent, kunnen op die manier makkelijk twee anderen aanschuiven.

Bourgondisch genieten

Bij Bokkers te Buiten geniet je van een bourgondische lunch, borrel of diner. Lunchen kan in het weekend zelfs tot 16:00 uur! Wat dacht je van een hotdog Bokkers-stijl, een broodje gerookte forelfilet met gepofte paprika of kaasplankje voor bij de borrel? Tip: de huisgemaakte limoncello moet je zeker eens proberen!

Tekst gaat verder onder de foto.

Het terras aan het Rodetorenplein – Foto | Bokkers te Buiten

De luxe zit ‘m vooral in de aandacht voor het gerecht. Ook als je veganist bent, of rekening moet houden met een dieet, is dit the place to be. Chef Bokkers maakt bijna alles zelf. Daardoor is het niet zo zo moeilijk om rekening te houden met dieet- en voorkeurswensen.

Borrel en diner in één

Door de huidige omstandigheden kun je op vrijdag en zaterdag alleen reserveren in twee tijdblokken: vanaf 16:30 uur tot 19:00 uur of van 19:30 uur tot sluit. Half vijf is misschien wel erg vroeg om te gaan dineren. Daar heeft team Bokkers wat op bedacht! ”We kregen zoveel positieve reacties op de borrelplanken die we bezorgden tijdens de sluiting dat we besloten dat idee voort te zetten”, vertelt eigenaresse Nicole.

Het resultaat: een borrel-en-diner-voor-twee-arrangement. ”We serveren een uitgebreide borrelplank met daarnaast een aantal lekkere hapjes. Samen vormt dit een heerlijk diner.”

Reserveren

De zon laat zich deze week weer wat vaker zien. Reserveer dus snel jouw plekje op het terras van Bokkers te Buiten. Reserveren is verplicht maar dat kan natuurlijk ook á-la-minute, door te bellen of het personeel aan te spreken.

Meer lezen over dit Zwolse restaurant:

Wat ons opviel bij restaurant Bokkers te Buiten

Als je een voedselallergie hebt of speciaal dieet volgt, is een etentje buiten de deur helaas niet a...

Salute! Dit is het verhaal achter de huisgemaakte limoncello van Bokkers te Buiten

Limoncello, hét verfrissende aperitief voor op warme zomeravonden. Ingrediënt voor een heerlijke coc...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bokkers te Buiten. Meer over Bokkers te Buiten ontdekken?

Bokkers te Buiten restaurants en horeca

Gesloten17:00 - 23:00

Rodetorenplein 16, Zwolle

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.