Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Sushi bestellen tijdens de feestdagen: hier kan het!

Aangeboden door I Love Sushi 23 december 2019

Geen zin om te gourmetten met kerst of uren in de keuken te staan om een driegangenmenu voor te bereiden? Dan bestel je toch lekker bij I Love Sushi! Kerst gaat immers om de gezelligheid, en wat is er nu gezelliger dan samen lekker sushi happen. 

(Kerst)feest met sushi

Goed nieuws: eerste en tweede kerstdag is I Love Sushi in Zwolle gewoon open. De sushibazen bezorgen tijdens de kerstdagen vanaf 12:00. Je kunt dus tijdens de kerst ook gewoon lekker sushi eten. Yes!

Vind je eten bestellen niet feestelijk? Het is maar net wat je er zelf van maakt! Dek de tafel mooi, steek de kaarsjes aan en voor je het weet staat de bezorger van I Love Sushi voor de deur.

Celebration box

Tip voor de feestdagen: de speciale celebration box van I Love Sushi is lekker uitgebreid en bestaat uit acht zalmrollen, acht californiarollen en nog veel meer lekkers (zie ook de afbeelding hieronder).

Foto | I Love Sushi

Tot eind december bestel je deze heerlijke box voor 27,50 euro. De sushibox is geschikt voor ongeveer twee personen. Ben je met meer mensen? Bestel dan de grote celebration box voor 37,50 euro.

Nog meer goed nieuws: ook op nieuwjaarsdag is I Love Sushi gewoon geopend. Fijne feestdagen!

i-love-sushi-zwolle

Yum! Hier in Zwolle bestel je nu 42 stuks sushi voor €27,50

Sushi verslaafd? Afhaal- en bezorgrestaurant I Love Sushi in hartje Zwolle heeft een smakelijke acti...

Meer over I Love Sushi ontdekken?

I Love Sushi sushi restaurants

Vandaag gesloten

Oude Vismarkt 8, Zwolle

Bekijk meer:sushi restaurants

adv.