Stel je eigen ontbijt-, lunch- of diner samen bij Bij Hartje Zwolle

Aangeboden door Bij Hartje Zwolle 29 november 2017

De hele dag gerechtjes bestellen waar jij zin in hebt. Van mini pancakes tot Korean pork belly en van een berry smoothiebowl tot gerookte zalm met Heks’nkaas. En dat ’s morgens, ’s middags en ’s avonds: klinkt het niet fantastisch?! 

Gaat jouw hartje hier al sneller van kloppen? Dan moet je écht even naar Bij Hartje Zwolle, want daar geniet je van al deze heerlijke kleine gerechtjes geserveerd op grote planken met het ‘All Day Brunch concept’.

all-day-brunch-bij-hartje-zwolle1
All Day Brunch | Foto: Bij Hartje Zwolle

Van Loetje naar Bij Hartje

Denk je nu: ‘hé, waarom ken ik dit fijne concept niet van Bij Hartje Zwolle?’ Misschien gaat er een belletje rinkelen bij het horen van de naam ‘Loetje aan de Kade’. In 2010 is Jessica van Boven gestart met Loetje in hetzelfde pand als waar nu Bij Hartje Zwolle zit. “Loetje liep heel goed, maar er ontstond enige verwarring bij het publiek met Café Loetje in Amsterdam”, vertelt Jessica. “In goed overleg besloten we dat ik de naam van Loetje zou wijzigen.” Een emotionele stap voor Jessica, want Loetje was een koosnaam die ze van haar ouders kreeg. “Door het verlies van mijn vader in september 2015 maakte dat het nog wat extra beladen.” Lees hier het hele interview dat we eerder hadden met Jessica over van Loetje naar Bij Hartje Zwolle.

Eigenaar Jessica staat haar gasten te woord | Foto: Bij Hartje Zwolle

Heel veel liefde

Bij Hartje Zwolle staat voor heel veel liefde voor lekker eten en drinken én voor meer proeven, meer genieten en meer delen. Wat betreft dat proeven: Bij Hartje Zwolle heeft een concept bedacht waarbij je je eigen brunch of diner kunt samenstellen. Wanneer je komt ontbijten, lunchen of dineren krijg je een kaart waar je meerdere gerechtjes op aan kunt kruizen, die je vervolgens in één keer op een grote plank geserveerd krijgt. Je kunt de gerechtjes gezellig delen met elkaar, of gewoon lekker voor jezelf houden (want het is eigenlijk veel te lekker om te delen). 😉

taartjes-bij-hartje-zwolle
Lekkere huisgemaakte taartjes bij Bij Hartje Zwolle | Foto: Bij Hartje Zwolle

Dinerconcept net iets anders

Op donderdag- tot en met zaterdagavond kun je voor een vaste prijs je eigen voor- en hoofdgerecht samenstellen door kleine gerechtjes te combineren. Hetzelfde idee als ‘All Day Brunch’ bij Bij Hartje Zwolle, maar dan voor een vaste prijs en alleen vanaf 17.30 uur te bestellen op donderdag tot en met zaterdag. Je kunt kiezen tussen kleine gerechtjes die veelal lokaal en huisgemaakt zijn en waarbij je zelf rekening houdt met een grote of kleine trek.

bij-hartje-zwolle
De verschillende voorgerechtjes bij Bij Hartje Zwolle | Foto: indebuurt Zwolle

Perfect voor het theater

Een keer wat anders dan een standaard snelle hap voordat je naar het theater gaat? Bij Hartje Zwolle zit tegenover theater de Spiegel en is hierdoor ook de perfecte plek om een hapje te doen voordat een voorstelling begint. Geef tijdens het reserveren door dat je naar het theater gaat, zodat zij hier rekening mee kunnen houden. Krijg je mooi op tijd je eten en kun je zelfs nog even uitbuiken. Nog een pluspuntje: naast het genieten van alle lekkere gerechtjes krijg je een uur gratis parkeren in Parkeergarage Diezerpoort, pal naast Bij Hartje Zwolle.

Goed om te weten: wil je je verjaardag vieren, een huwelijksfeest houden of een borrel of receptie houden? Ook dan ben je bij Bij Hartje Zwolle aan het juiste adres. Geldt trouwens ook voor zakenlunches, groepslunches, brunches, buffetten of voor een high tea of high wine. Waar wacht je nog op?!

Bij Hartje Zwolle restaurants en horeca

nu open10:00 - 20:00

Burgemeester Drijbersingel 67, Zwolle

Bekijk meer:restaurants en horeca