Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Snel reserveren! Kerstdiner ‘in de hoogte’ met verbluffend uitzicht

Aangeboden door De Koperen Hoogte 26 november 2019

Wil jij de kerst doorbrengen in hogere sferen? In het panoramarestaurant van De Koperen Hoogte geniet je van een kerstdiner op 55 meter hoogte. Hoe bijzonder is dat! Ook kun je tijdens de kerst onbeperkt tafelen in het buffetrestaurant en overnachten in een luxe suite. 

Panorama restaurant

Tijdens Kerstmis kun je bij de Koperen Hoogte genieten van een viergangenkerstmenu voor €67,50 per persoon. Geniet van de lekkerste gerechten en heerlijke wijn! En hoe gaaf: tijdens het diner draai je langzaam rond en geniet je zo van een magnifiek uitzicht. Je bent welkom vanaf 17:00 in het panoramarestaurant op eerste en tweede kerstdag.

Eerste kerstdag zit bijna vol. Niet te lang wachten met reserveren dus!

panorama-restaurant-de-kopren-hoogte
Wat een uitzicht in het nieuwe Panorama Restaurant De Koperen Hoogte

Onbeperkt genieten

Ook het all-in buffetrestaurant van De Koperen Hoogte is eerste en tweede kerstdag geopend. Je kunt zowel ’s middags (vanaf 15:00) als ’s avonds (vanaf 19:00) mee-eten van het buffet. Eet je buikje maar rond! Je kunt onder andere opscheppen van het saladebuffet, het grillbuffet, genieten van dagverse soep en andere warme en koude gerechten, met daarna een overheerlijk dessertbuffet. Drankjes (frisdrank, bier, wijn en binnenlands gedistilleerd) zijn bij de prijs inbegrepen.

Je kunt rustig tafelen, want het buffet is voor twee en half uur geopend. Voor €52,50 per persoon kun je onbeperkt genieten; kinderen eten mee voor een speciale prijs. Check de website voor meer informatie!

all-in-buffet-koperen-hoogte
Smullen van het buffet

Kerstbrunchen

Gezellig brunchen met de kerst: dat kan bij de Koperen Hoogt zowel op eerste en tweede kerstdag voor €34,50 per persoon (kids mogen mee-eten voor minder). Early birds kunnen om 11.30 uur terecht in het buffetrestaurant, late brunchers zijn welkom vanaf 13.30 uur in de middag.

Bij binnenkomst word je verwelkomd met een heerlijke cocktail en een amuse van het huis. Verder staat er verse soep, lekkere broodjes en verschillende warme en koude lekkernijen op het menu. De brunch wordt afgesloten met een hoorntje ijs uit de Italiaanse ijssalon. Smullen!

Luxe overnachting

Geen zin om naar huis te rijden, dan blijf je toch lekker slapen?

Overnachten bij de Koperen Hoogte is nèt even anders. Het begint al met het prachtige uitzicht vanuit de glazen lift van de oude watertoren. Iedere kamer heeft zijn eigen, unieke inrichting, een ontspannen zitgedeelte, twee supercomfortabele boxspringbedden, een Dolby Surround-systeem met dvd-speler en gratis Wi-Fi. De badkamers zijn trouwens echt een reden om terug te komen. Lekker chillen in de ruime tweepersoons-jacuzzi en eigen stoomcabine, wat wil je nog meer!

Check de website voor prijzen en details, kun je gelijk reserveren. Fijne kerst!

panorama-restaurant-de-kopren-hoogte

Nieuw! Luxe brunchen op 55 meter hoogte bij Panorama restaurant De Koperen Hoogte

Een hapje eten met een fantastisch uitzicht? Vanaf 17 februari serveert Panorama restaurant De Koper...

Meer over De Koperen Hoogte ontdekken?

De Koperen Hoogte restaurants en horeca

GeopendHele dag

Lichtmisweg 51, Zwolle

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.