Smullen maar! Het foodtruckfestival staat deze week weer op de Campus van Windesheim

Door Melanie Borgman 14 mei 2019

Een foodtruckfestival naar ons hart. Lekkere lokale producten, prijzen tot drie euro én livemuziek. Klinkt niet vervelend toch? En dat allemaal in Zwolle.

Op donderdag 16 mei van 11:00 tot 15:00 uur is Windesheim weer in de festivalsferen met verschillende foodtrucks en livemuziek op het grasveld voor gebouw X en iedereen is welkom!

Reuring op de Campus

Het foodtruckfestival wordt georganiseerd in het kader van ‘Reuring op de Campus’: een initiatief van Windesheim. Zin in een verse pizza, een Duits broodje Brat & Curry of een ijsje? Kan, want de volgende lokale bedrijven staan op het festival. Geloof ons, je hebt nog nooit zo goedkoop gesmikkeld bij deze bedrijven: Esta Loco, Traktatie op locatie, PizzaYoli, Chocberry,  Amsterdam Good Cookies Stroopwafels, Le-Bruns, What’s Tomorrow Food, Horizonvrij, Lashapas en Bully’s Bratwurst. Klinkt veelbelovend!

Dus, heb jij donderdag 16 mei niks te doen of heb je zin in een lekkere lunch in plaats van die bruine boterham? Let op: neem contant geld mee. Je kunt er niet pinnen.


Meer over Hogeschool Windesheim ontdekken?

Hogeschool Windesheim dienstverlening

Campus 2, Zwolle

Bekijk meer:dienstverlening

Meer lezen op indebuurt:

lots&more

5 x vegetarisch eten in Zwolle

Of je nou een echte vleeseter, flexitariër of vegetariër bent, bij deze adressen in Zwolle zit je go...
ontbijtbezorgenzwolle

Doe maar luxe! Door deze vijf zaken in Zwolle kan jij je ontbijtje laten bezorgen

Oei, er ligt niks meer in de koelkast voor een lekker ontbijt en je hebt stiekem ook geen zin om op ...

adv.