O zo lekker! 5 x heerlijke stamppotjes in Zwolle

Door Mandy Veenstra 13 november 2017

De blaadjes vallen van de bomen, de lucht wordt grauwer en we kunnen de winterjas weer uit de kast halen. Zodra de wintertijd eraan komt, gaat een stamppot er wel in. Wij maakten een lijstje van Zwolse plekken waar je heerlijke stamppotten kunt eten of afhalen.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Zuurkoolstamppot met casselerrib

hutspot-refter-zwolle
Foto: Facebook Refter

Bij Het Refter hebben ze het ook koud en willen ze ons Zwollenaren lekker warm houden met deze fijne stamppotaanbieding. Vanaf nu eet je namelijk een zuurkoolstamppot met casselerrib voor € 9,50 bij Het Refter. Gezond, lekker en ook nog eens voor een prettig prijsje.

Het Refter cafés

nu gesloten11:00 - 02:00

Bethlehemkerkplein 35a, Zwolle

Bekijk meer:cafés

Stamppot boerenkool voor € 3,50


Een gouwe ouwe hutspot reclame van HEMA

Say what! Ja echt, bij de HEMA in Zwolle eet je al een stamppot boerenkool met aardappelen en groente van Hollandse grond geserveerd met een lekkere Hema rookworst of bal gehakt voor € 3,50.

HEMA Zwolle (centrum) warenhuizen

nu gesloten09:00 - 21:00

Diezerstraat 11, Zwolle

Bekijk meer:warenhuizen

Heuse stamppotbuffetten

boerenkool_stamppot_with_turkey_ham_instead_of_bacon_21
Foto ter illustratie | Foto: Wikimedia

Wist je dat je in Zwolle ook gewoon heuse stamppotbuffetten kunt houden met collega’s, vrienden of familie? Bij het Lumen Hotel kun je bijvoorbeeld stampend het jaar uit (of het nieuwe jaar in) met een stamppotarrangement. Voor € 39,50 per persoon (excl. dessert) geniet je van o.a. boerenkool stamppot, zuurkool stamppot en hutspot met verse rookworst, runderstoofschotel, uitgebakken spekjes en/of gehaktbal in eigen jus.

Lumen Hotel & Events hotels

stadionplein 20, Zwolle

Bekijk meer:hotels

Stamppotje voor thuis

gezond-gemak-stamppot
Foto: Facebook Gezond Gemak Zwolle

Bij Gezond Gemak Zwolle hebben ze de wereld aan versgemaakte stamppotjes voor thuis op de bank. Dus heb je geen zin om te koken, maar ook niet in een vette hap? Fiets of rij dan even langs Gezond Gemak Zwolle voor één van de stamppotjes voor € 9,90. Lekker stamppot rucola met spekjes, kaas en walnoten of stamppot rodekool met appel.

Gezond Gemak Zwolle lunch

nu gesloten09:00 - 19:00

Assendorperstraat 37, Zwolle

Bekijk meer:lunch

Stamppot laten bezorgen

stamppot-m-van-de-weg-zwolle1
Foto: Facebook keurslagerij M. van de Weg

Bij keurslagerij M. van de Weg in Zwolle bestel je heerlijke verse stamppotten via hun online maaltijdservice Meat&Meals. Hier bestel je gemakkelijk en snel je gezonde hap, én bepaal je zelf wanneer je het komt afhalen bij de slagerij. Dus je hoeft alleen nog maar te bedenken welke stamppot je wilt en dan staat het gewoon vers voor je klaar als je naar huis gaat.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken