Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw: bij deze Zwolse restaurants kun je nu ook bestellen

Aangeboden door Thuisbezorgd.nl 19 november 2020

De horeca is dicht, maar we hoeven de Zwolse restaurants niet te missen! Op Thuisbezorgd.nl vind je megaveel opties, van spareribs tot hotdogs. Deze twee horecazaken bezorgen sinds kort via het platform.

Pagina 1/2
⟵ swipe swipe ⟶

Dogtails

Foto's door Dogtails
Foto's door Dogtails

Het is afzien, zonder de hotdogs en de cocktails van Dogtails. Goed nieuws, want de gerechten van het restaurant aan het Gasthuisplein komen naar jouw woonkamer. De hotdogs, wafelfrietjes en nacho platters en salades van Dogtails kun je vanaf nu bijna elke dag bestellen via Thuisbezorgd.nl. ”Kun je niet kiezen? Probeer dan eens de Coney Island Hotdog of de Cheese -Bacon Fries”, tipt eigenaar Rolf Dingerink

Rolf is blij met de samenwerking. ”Mensen gaan vaak toch als eerst naar Thuisbezorgd.nl als ze eten willen bestellen.” Dogtails is geopend van dinsdag tot en met zondag. Bestellen kan via Thuisbezorgd.nl tussen 17.00 en 21.00 uur via deze link.

Eetcafé de Kleine

Foto door Eetcafé De Kleine
Foto door Eetcafé De Kleine

Als je bestelt bij Eetcafé de Kleine haal je het eetcafégevoel in huis. Zin in de saté of de spareribs van het eetcafé aan de Luttekestraat? Je kunt ze nu bestellen via Thuisbezorgd.nl. Eigenaar Thomas vertelt: ”Dit zijn onze hardlopers en worden – ook nu we gesloten zijn – nog veel besteld. Fijn dat we de gerechten zo bij mensen thuis kunnen brengen.” Er staat verder nog veel meer lekkers op de menukaart, zoals poffertjes en hamburgers. “Binnenkort gaan we ook onze biefstuk met jus bezorgen!”

Pagina 1/2
⟵ swipe swipe ⟶

adv.