Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lunchen met livemuziek populair in Zwolle: ‘Echt een aanrader’

Aangeboden door Coperto Restobar 24 juli 2020

Zin om uitgebreid te tafelen in unieke setting? In augustus kun je maar liefst vijf zondagmiddagen genieten van Coperto’s Summer, waar je de lekkerste gerechten eet onder het genot van livemuziek. De sessies in juni waren al razendpopulair! 

Om het ultieme vakantiegevoel te creëren, heeft Coperto Restobar wat leuks bedacht. In augustus kun je iedere zondagmiddag op het terras genieten van Coperto’s Summer.

Wat dat inhoudt? Je krijgt vijf vastgestelde Restobar-gerechten, een bijpassend proefwijnarrangement, Pane e Coperto (vers gebakken brood met boter, olijfolie en mediterrane heerlijkheden) én onbeperkt mineraalwater voor € 89,- per persoon. Oh, en tijdens het eten geniet je ook nog eens van toffe livemuziek.

Tekst gaat verder onder foto. 

coperto-restobar-zwolleAanrader

Het terugkerende evenement valt goed in de smaak. ”Wat een gaaf arrangement ‘Coperto Summer’, een middag lang tafelen met heerlijk eten, goddelijke wijn en fijne muziek. Het alcoholvrije arrangement is een aanrader! Wat een creativiteit, iedere keer overtreft Coperto zichzelf”, laat Renate weten op Tripadvisor.

Het muzikale duo Flows On speelt aanstaande zondag weer in het restaurant en is ook razend-enthousiast. ”Wat ons betreft is dit echt dè hotspot van Zwolle waar je heerlijk kunt eten & drinken. We hebben er onwijs veel zin in!”, vertellen ze op Instagram.

Tekst gaat door onder de foto.

Flows On| Foto – Anouk Wubs

Reserveren

Coperto’s Summer is zeer exclusief, er is namelijk plaats voor slechts 22 personen. De editie van aanstaande zondag zit bijna vol. Er zijn nog een paar plekjes vrij, dus reserveer snel!

Wil jij in augustus komen smullen van de heerlijke gerechten van Coperto Restobar? Reserveren kan alvast via deze link. De volledige line-up van de Coperto’s Summer zondagmiddagen en meer informatie is op de website van Coperto Restobar.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Coperto Restobar. Meer over Coperto Restobar ontdekken?

Coperto Restobar restaurants en horeca

Gesloten12:00 - 22:00

Stationsweg 9, Zwolle

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lees ook:

Zwols restaurant eindelijk weer open, mét livemuziek: ‘De reserveringen stroomden gelijk binnen’

Yes, we kunnen weer uit eten! Omdat we concerten en festivals deze zomer moeten missen, heeft Copert...

adv.