Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lekker én gezond eten afhalen? Hier in Zwolle scoor je een verse maaltijd

Aangeboden door De Buurman -VersLokaal 18 november 2019

We kennen het allemaal wel… Je komt hongerig thuis na een lange werkdag. Je wilt het liefst languit op de bank gaan liggen, maar help: er moet nog gekookt worden. Bij De Buurman VersLokaal kun je nu ook vers bereide maaltijden afhalen. Snel, gemakkelijk, puur en smaakvol!

Vanuit eigen keuken

Geen tijd of geen zin om te koken? Vanuit eigen keuken bereidt kok Arjan de lekkerste maaltijden, natuurlijk met ingrediënten van de Lokale Helden. De Buurman werkt namelijk samen met telers, boeren en ambachtslieden uit de buurt. ”Door de verse maaltijden zijn we ook meer vlees gaan verkopen, het rundernatuurvlees en het bio varkensvlees van Neijmeijer vliegt nu bijvoorbeeld over de toonbank”, vertelt Jeroen Stegeman, oprichter van De Buurman VersLokaal.

Foto | VersLokaal – De Buurman

Verse maaltijden

Bij het VersLokaal aan de Campherbeeklaan in Zwolle vind je heel veel verse producten van lokale telers en kun je ook maaltijdboxen bestellen. Nu is het dus ook mogelijk om vers bereide maaltijden te bestellen. Kant en klaar! ”Net of ik het zelf gemaakt heb”, laat een klant van De Buurman weten.

Afhalen

Kok Arjan kookt met de seizoenen mee. Op dit moment staan er veel stampotten op het menu, die elke dag (behalve op zondag) afgehaald kunnen worden. Dus heb je een drukke dag voor de boeg en wil je ’s avonds niet met een diepvriespizza voor je neus zitten… Wandel binnen bij de Buurman en neem jouw verse maaltijd mee.

Foto | VersLokaal – De Buurman

Bij De Buurman VersLokaal kan iedereen elke dag eten afhalen, ook wordt er gekookt voor bedrijven en instellingen. Wil je met meer dan tien personen eten en wil je de hond niet in de pot vinden? Zorg ervoor dat je de maaltijd een dag van tevoren reserveert. Als je voor tien uur ’s ochtends bestelt, kun je de maaltijd dezelfde dag afhalen.

Bezorgen

Na een lange werkdag is het natuurlijk nog fijner als je helemaal niet meer de deur uit hoeft. Goed nieuws: straks kun je de maaltijden ook thuis laten bezorgen. ”We bezorgen al maaltijden bij bedrijven, volgend jaar gaan we ook bij consumenten bezorgen”, vertelt Jeroen. Ook komt er een speciale maaltijdbox met verse kant en klare maaltijden. Deze combibox zit vol met lekkere recepten en bijbehorende ingrediënten, aangevuld met kant en klare maaltijden. Handig voor de dagen dat je geen tijd hebt om zelf te koken!


Meer over De Buurman -VersLokaal ontdekken?

De Buurman -VersLokaal winkelen

Gesloten08:30 - 18:00

Campherbeeklaan 52, Zwolle

Bekijk meer:winkelen

adv.