Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Koffiespecialist start unieke actie: ‘Geen werk is een probleem, geen koffie een ramp!’

Aangeboden door Nici Koffie 8 mei 2020

”Geen werk is een probleem, geen koffie een ramp! Dat eerste hebben wij niet voor je in de hand, dat laatste pakken wij voor je aan”, aldus Nici Koffie. Het bedrijf opende onlangs een tweede vestiging onder de rook van Zwolle, in Hattemerbroek. Want in deze tijd, kun je wel een goede kop koffie gebruiken!

Nici Koffie is al vijftig jaar actief in de branche vanuit Mill, in Noord-Brabant. De opening van een tweede vestiging in regio Zwolle, lag voor de hand. ”Vanuit deze locatie kunnen wij heel Oost-, Noord- en Zuid-Nederland op de Nici manier bedienen. Ook kunnen wij vanuit deze locatie onze samenwerking met Mocca d’Or uit Zwolle versterken!”, vertelt eigenaar Randy. 

Gezondheid op één

Door het coronavirus is de opstart van de nieuwe vestiging anders dan verwacht. ”Gezondheid komt in deze moeilijke tijd op de eerste plaats”, laat de ondernemer weten. ”Ondanks deze onzekere tijden denkt Nici Koffie vooral in mogelijkheden om klanten van de lekkerste koffie te voorzien. Ook zijn we onlangs een actie gestart om onderzoek naar het coronavirus te ondersteunen.” 

Eigenaar Randy en collega Berry | Foto Nici Koffie

Via Nici Koffie kun je nu namelijk twee kilo kwaliteit koffie met uniek opbergblik bestellen. Je betaalt slechts € 49,- inclusief verzending. Per verkocht pakket wordt er vijf euro gedoneerd aan het Radboud Fonds ter ondersteuning van onderzoek, medicatie en betere bescherming. Want elkaar helpen is juist nu belangrijk! Het pakket is speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van kwaliteit koffie: de thuiswerker of voor collega’s op kantoor. Ook leuk om cadeau te geven of te delen in deze moeilijke tijden.

Steun

”Het coronavirus heeft ons allen in z’n greep. Onderzoekers in het Radboud UMC werken de klok rond om het coronavirus te onderzoeken en zo betere bescherming en medicatie te ontwikkelen. Maar naast de gedupeerden, hebben ook veel bedrijven het zwaar. Om de koffiesector in Nederland te ondersteunen zijn alle verpakkingen en processen verricht door Nederlandse bedrijven”, legt Randy uit.

Het initiatief en de melanges komen van Nici Koffie en Automaten uit Mill en Hattemerbroek en de koffie wordt langzaam geroosterd in de authentieke trommelbranders van Koffiebranderij Mocca d’Or uit Zwolle. Super lokaal dus!

Allemansvriend

De koffie in het pakket, genaamd ‘sterke koffie’ is een echt allemansvriend. ”De toegankelijke koffie is compleet van smaak met een volle, zachtromige afdronk. De nuances van druiven en lichte rietsuiker maken deze koffie erg bijzonder. De melange is samengesteld uit koffiesoorten die afkomstig zijn van verschillende landen in Zuid-Amerika zoals Guatemala, Costa Rica, Brazilië en Peru en geschikt voor alle koffievarianten”, weet de koffiespecialist te vertellen. Een bijzondere blend voor bijzondere tijden!

Wil je ook bijdragen aan onderzoek en innovatieve oplossingen? Bestel dan nu jouw pakket via deze link. 

Je kunt Nici Koffie bezoeken op Bedrijvenpark H20 in Hattemerbroek. Het bedrijf is gewoon geopend en hanteren de door het RIVM voorgeschreven maatregelen om klanten veilig te kunnen ontvangen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Nici Koffie. Meer over Nici Koffie ontdekken?

Nici Koffie boodschappen

Rendementstraat 3, Hattemerbroek

Bekijk meer:boodschappen

adv.