Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Je vleeswaren bij Jumbo gekocht? Breng ze dan gauw terug!

Door Hilke Vos 4 oktober 2019

Koop jij je vleeswaren altijd bij de Jumbo? Let dan even goed op: een deel is mogelijk besmet met de listeriabacterie. De supermarkt heeft daarom meer dan 130 (!) verschillende soorten vleeswaren uit de schappen gehaald. Zwollenaren die de producten hebben gekocht, kunnen ze terugbrengen naar hun Jumbo-supermarkt.

Nu ben je natuurlijk benieuwd om welke soorten het gaat? Volgens De Stentor zijn het voorverpakte gesneden vleeswaren die uit de fabriek van Offerman komen. Op de eigen website meldt de producent de mogelijke besmetting. Het bedrijf levert ook aan Aldi, maar in die supermarkt zouden maar vier soorten vleeswaren liggen.

Vleeswaren Jumbo

Toen de Jumbo donderdag werd gebeld door de leverancier, is meteen besloten om het vlees uit de schappen te halen. Ook wordt uit voorzorg gevraagd om de gekochte vleeswaren terug te brengen naar de supermarkt. Je geld krijg je dan uiteraard terug.

130 soorten mogelijk besmet

Om welke soorten vleeswaren het gaat zie je hier. Tip: breng de vleeswaren zeker terug, want de mogelijke bacterie kan zorgen voor bloedvergiftiging, hersenvliesontsteking en infecties aan de huid en ogen. Zwangere vrouwen hebben kans op een miskraam.

Bij deze Jumbo’s breng je je vleeswaren terug

Ligt jouw koelkast vol met een van de pakjes vleeswaren? Breng ze dan gauw terug naar een van deze Jumbo’s in Zwolle:

Jumbo Veemarkt
Jumbo Bachplein
Jumbo Assendorp
Jumbo Hogenkampspassage
Jumbo Zwolle De Dobbe
Jumbo Nagelmaeker
Jumbo Sellekamp
Jumbo Petuniaplein (Westenholte)

Lees ook:

aldi-zwolle-gesloten

Aldi Zwolle tijdelijk gesloten, dit is waarom

Je dagelijkse boodschap halen bij de Aldi aan de Bisschop Willebrandlaan? Let goed op, want wegens v...

adv.