Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jaloers: 7 x deze winkels willen wij ook op station Zwolle

Door Carin Van der Meij 16 februari 2020

Het gras is altijd groener aan de overkant. Voor inwoners die regelmatig met de trein reizen is deze uitspraak een realiteit. Dan spot je ineens op een ander treinstation een seafoodbar, Dunkin’ Donuts of Rituals. Hebben wij in Zwolle niet en daar zijn wij een beetje jaloers op. Deze zeven winkels zouden wij ook graag op ons station hebben.

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Yo! Hot Food

yo!
Bron: indebuurt Rotterdam

Dromen worden waargemaakt in Rotterdam: sushiliefhebbers kunnen daar hun hart ophalen bij Yo! Hot Food. De winkel verkoopt naast verse sushi ook andere Japanse gerechten. Zucht, dit willen wij ook!

Lush

Lush
Bron: indebuurt

Elke dag die heerlijke zeepgeuren ruiken lijkt ons geweldig. Op Amsterdam Centraal heeft Lush een winkel, maar wij zouden zeker niet klagen als er ook eentje op station Zwolle komt. Sterker nog, de welkomsfanfare staat klaar!

The Seafood Bar

the seafood bar
Bron: indebuurt Utrecht

Wil je een hapje eten in Zwolle? Dan doe je dat niet op het station, maar in de stad. In Utrecht hoeft dat niet, want in de hal zijn veel mooi ingerichte hotspots zoals The Seafood Bar. Lekker visje, wijntje en aan het einde van de avond staat het vervoer weer voor je klaar op het perron. Wat een luxe!

Rituals

rituals
Bron: indebuurt

Op onder andere Leiden Centraal en station Groningen is een vestiging van Rituals. De vraag der vragen: waarom niet op ons treinstation? Wij zien het ook wel zitten om tijdens het wachten te neuzen in deze cosmeticashop.

Yoghurt Barn

yoghurt barn
Bron: indebuurt

Thuis ontbijten? Nergens voor nodig als je net als in Amsterdam een vestiging van Yoghurt Barn op het station hebt. Dan haal je onderweg snel een heerlijk en gezond ontbijtje.

Dunkin’ Donuts

dunkin' donuts
Bron: indebuurt

Op onder andere Utrecht Centraal kun je helemaal (do)nuts gaan in deze winkel vol kleurrijke lekkernijen. Het zou toch fantastisch zijn als je ook een Dunkin’ Donuts had op [naam treinstation]? Wie start een petitie?

Sissy-Boy

sissy-boy
Bron: indebuurt

Sissy-Boy is nog zo’n winkel die je op veel treinstations in Nederland hebt, maar helaas niet in Zwolle. Met deze kledingwinkel wordt het bijna leuk om vertraging te hebben.

We want more, we want more

Welke winkel zou jij dolgraag op het station in Zwolle zien? Geef het door! Stuur jouw suggestie naar [email protected] en wie weet brengen we de NS zo op een idee

Kop van Hoog (1)

Snel reageren: 5 x sociale huurwoningen in Zwolle

Niet iedereen heeft de financiële middelen om een huis te kopen of een woning in de vrije sector te ...

Ah, de liefde! 8 x deze stellen hebben elkaar ontmoet in Zwolle

Smelt! Wij plaatsten een oproep om erachter te komen waar in Zwolle jullie je lover hebben ontmoet. ...
bevrijdingsfestival zwolle 2020

Dit is de line-up van Bevrijdingsfestival Overijssel 2020 in Zwolle

Oh, wat hebben we weer zin in BFO! En inmiddels is de line-up gekend gemaakt van de dertigste editie...

Zwollenaar Thierry openhartig over deelname Married at First Sight

Je moet het maar aandurven: trouwen zónder je huwelijkspartner ooit te hebben gezien. Gebeurt allema...
Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.