Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hotel Wientjes weer open: ‘We hebben ons terras uitgebreid!’

Aangeboden door Bilderberg Grand Hotel Wientjes 14 juli 2020

Nu ze alweer bijna een maand open zijn, is het tijd om de balans op te maken! Ilse Baaten, manager bij Bilderberg Grand Hotel Wientjes: ”Het was even wennen, maar de aanpassingen in en om het hotel zijn goed ontvangen!”


Op 3 juni ging Bilderberg Grand Hotel Wientjes weer open. Manager Ilse kijkt tevreden terug op afgelopen maand. ”Gastvrijheid zit in ons bloed. We konden dus ook niet wachten om onze gasten weer te ontvangen!”

Grote schoonmaak

De hotelmedewerkers hebben niet stilgezeten tijdens de lockdown. ‘Toen we moesten sluiten, hebben we een groot deel van onze voedselvoorraad aan de regionale voedselbank geschonken”, vertelt Ilse. Daarna hebben een grote schoonmaak gehouden en ons beziggehouden met onderhoud. Veel ruimtes zijn voorzien van een nieuwe laag verf, zoals bijvoorbeeld het Grand Café en Restaurant W. Dit zijn ruimtes waar je normaliter niet zo makkelijk bij kan. Iedereen heeft zich nuttig gemaakt en goed ingezet. We wilden er samen voor zorgen dat het hotel er netjes bijstond wanneer we onze deuren weer konden openen!”

Aanpassingen hotel

Het hotel had de heropening nauwkeurig gepland. ”We wilden zeker weten dat alle benodigdheden, zoals desinfectiespray, desinfectiezuilen, handschoenen en dergelijke geleverd waren. Inmiddels zijn alle maatregelen genomen om zowel voor de gasten als medewerkers een veilige maar ook gastvrije omgeving te creëren.”

Om zorg te dragen voor een veilige omgeving heeft het hotel verschillende desinfectiepunten. Restaurant W en het Grand café hebben een aparte in- en uitgang gekregen. Ook is de looproute naar- en van de hotelkamers en zalen aangepast. ”Het ontbijten en dineren gaat op vaste tijdstippen zodat iedereen veilig kan eten”, legt Ilse uit. ”De De gezondheidscheck doen we bij de check-in of aan tafel.”

Tekst gaat verder onder galerij

Foto | Bilderberg Hotel Wientjes
Foto | Bilderberg Hotel Wientjes
Foto | Bilderberg Hotel Wientjes

 

Ruimer terras

Ook zijn alle ruimtes in het hotel ingericht op anderhalve meter afstand. ”Dit betekent wel dat we minder plek hebben dan voor de crisis. Daarom hebben we ons terras aan de voorzijde uitgebreid. Zo kunnen we bij mooi weer wel hetzelfde aantal gasten ontvangen als voorheen, vanzelfsprekend op gepaste afstand!”

Positieve reacties

Tot nu toe heeft iedereen erg goed en begripvol gereageerd op de nieuwe situatie. ”In het begin was het even wennen, maar uiteindelijk zijn de aanpassingen goed ontvangen! Voorafgaand aan het verblijf vertellen we de gasten wat ze kunnen verwachten in het hotel. We doen er alles aan om gasten vooral een fijn verblijf te laten hebben!”

Arrangementen

Bij Bilderberg Grand Hotel Wientjes kun je nu genieten van een tweegangenlunch voor € 27,50. Voor een driegangendiner inclusief betaal je nu slechts € 35,00. Beide arrangementen zijn inclusief koffie of thee en een lekkernij. Je kunt reserveren via 038 4254254 of door een mail te sturen naar [email protected].

Mosseltijd

Het is weer mosseltijd! Bij Wientjes eet je deze zilte delicatesse samen met een heerlijke salade en verse friet of brood. Kies bijvoorbeeld voor de traditionele bereiding in witte wijn en groenten en/of kruidenboter. Eens wat nieuws proberen? Ga dan voor de mosselen gekookt in witte wijn met groene curry, citroengras, en groenten. Vraag het personeel naar bijpassende wijnen of bieren.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bilderberg Grand Hotel Wientjes. Meer over Bilderberg Grand Hotel Wientjes ontdekken?

Bilderberg Grand Hotel Wientjes hotels

Op aanvraag

Stationsweg 7, Zwolle

Bekijk meer:hotels

Lees ook:

Hotel Wientjes bestaat negentig jaar, zo zag het er vroeger uit

Het is feest, want Bilderberg Grand Hotel Wientjes bestaat deze maand 90 jaar! Het hotel is al jaren...

adv.