Wees er snel bij! Heerlijke High Paasbrunch bij Urbana

Aangeboden door Urbana 13 maart 2019

Al nagedacht over wat je gaat doen tijdens Pasen? Wat dacht je van een heerlijke brunch samen met je familie of met vrienden? Gelukkig kun je bij Urbana al reserveren om voor een fijn prijsje te smikkelen tijdens eerste en tweede paasdag.

Hoe heerlijk is het om gezellig met een grote groep te eten tijdens Pasen, maar niet de lasten hoeft te dragen van alle voorbereidingen, een vieze vaat en een huis dat overhoop ligt na een flink diner. Fijn dus dat je bij Urbana terechtkunt voor een High Paasbrunch.

Wat houdt deze brunch precies in?

Op eerste paasdag kun je kiezen voor een brunch in buffetvorm van 11.30 tot 14.00 uur. Volwassenen betalen 23,50 euro p.p., kinderen van 4 tot en met 10 jaar 15,50 euro (0 t/m 3 gratis).

Op tweede paasdag wordt de brunch op tafel geserveerd, van 11.30 tot 14.00 uur. Volwassenen betalen 24,50 euro p.p., kinderen van 4 tot en met 10 jaar 16,50 euro (0 t/m 3 gratis). Let op: op beide paasdag kun je ook genieten van een heerlijk drie- of viergangendiner vanaf 32,50 euro. Genoeg keuze dus!

Dit is trouwens Urbana

Ben je geboren en getogen in Zwolle, dan weet je Urbana waarschijnlijk wel te vinden. Bij dit ietwat verstopte pareltje aan de Wipstrikkerallee kun je borrelen, dineren én bowlen. Daarnaast staan ze bekend om hun verschillende arrangementen voor onder andere bruiloften en zakelijke evenementen. Urbana is zo’n plek waar je direct voelt dat je mag doen alsof je thuis bent. Dat komt door het gezellige interieur in het restaurant, de ruime tafelopstelling en het groene uitzicht. Je hebt echt niet door dat je middenin een woonwijk zit. En stel je dan eens voor dat die omgeving versierd is met gezellige paastakken en andere deco. Is het dan geen perfecte locatie voor een ontspannen paasbrunch? Wij denken van wel!

urbana-zwolle
Foto: Urbana

Reserveren? Doe het nu!

Denk je nu: ‘Dit is fantastisch en ik wil NU reserveren!’ Doe dat dan ook, want de beschikbare plekken gaan best hard. Bel vooral naar 038-4538418 of mail naar [email protected] en verzeker jezelf van een mooi gedekte paastafel vol lekkers of een heerlijk buffet.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Urbana. Meer over Urbana ontdekken?

Urbana restaurants en horeca

Nu open10:30 - 23:00

Wipstrikkerallee 213, Zwolle

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.