Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hang thuis de chefkok uit: bestel een driegangen DIY-diner

Aangeboden door Coperto Restobar 23 oktober 2020

Coperto At Home is terug! Breng het gevoel van het restaurant naar de huiskamer. Bestel een DIY-driegangenmenu bij Coperto Restobar en laat de maaltijdbox gratis bezorgen.

In het voorjaar moest restaurant, Coperto Restobar, tijdelijk sluiten door de coronamaatregelen. De DIY-boxen die het restaurant toen ging bezorgen werden megapopulair. Goed nieuws: vanaf dit weekend zijn de boxen weer verkrijgbaar.

Hoe werkt het?

Met de box van Coperto Restobar stel je je eigen menu samen met diverse vlees, vis en vegetarische keuzes. Ga bijvoorbeeld voor de gemarineerde zalm, kalfssukade of een heerlijke risotto. De gerechten maak je thuis eenvoudig af met behulp van de video’s van chef Remco Jansen.

Je bestelt een driegangenmenu al voor 35 euro. Hierbij kun je een vierde gang toevoegen voor 7,50 euro. Ga je voor de bloemkoolsoep of de kalfssoep? Alle gerechten zijn ook los te bestellen.

Dit tover jij straks op tafel:

Lees verder onder de galerij.

Gratis bezorging

Je kunt de box van donderdag t/m zondag bestellen en afhalen bij Coperto Restobar. Op die dagen kun je de box ook gratis bij jou thuis laten bezorgen tussen 15.00 en 18.00 uur. Dit geldt ook voor huishoudens in een straal van 25km rondom Zwolle.

De boxen worden rondgebracht in een MINI van Dusseldorp MINI. Coperto Restobar ging al eerder een samenwerking aan met Dusseldorp BMW voor de Coperto’s Courtesy Car ophaalservice. De Courtesy Car kan helaas de weg niet op de komende tijd. ”We zijn blij dat we elkaar zo toch kunnen versterken”, laat Peter Harms, vestigingsdirecteur Dusseldorp MINI en BMW weten.

Bestellen

Heb jij zin om aan de slag te gaan met de DIY-box van Coperto? Plaats jouw bestelling via de website van Coperto Restobar. En houd onze Facebook- en Instagrampagina in de gaten want binnenkort mogen wij deze unieke maaltijdbox testen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Coperto Restobar. Meer over Coperto Restobar ontdekken?

Coperto Restobar restaurants en horeca

Geopend12:00 - 22:00

Stationsweg 9, Zwolle

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.