Genieten: tapas en speciaalbiertjes in een knusse Zwolse (wielren)woonkamer

Aangeboden door Vlaamse Hoogmis 15 november 2017

Heerlijk tapas smikkelen voor een vaste prijs en speciaalbiertjes drinken, wie wordt daar nou niet blij van?! Shared dining is steeds populairder aan het worden, zo ook in onze stad. Bij de Vlaamse Hoogmis hebben ze dit begrepen en deel je gezellig je eten met vrienden of je liefje. Zo proef je een beetje van alles.

De Vlaamse Hoogmis zit aan de Melkmarkt in een monumentaal pakhuis uit de vijftiende eeuw en is vernoemd naar de Vlaamse wielerklassieker ‘De Ronde van Vlaanderen’ oftewel ‘de Vlaamse Hoogmis’. Ze bieden dus niet zomaar heerlijke tapas en speciaalbiertjes, er gaat een heel verhaal schuil in dit historische Zwolse pand.

kwaremont-fiets-zwolle
Foto: Vlaamse Hoogmis

Overal wielrennen

Het wielrennen zie je dan ook in alles terugkomen. Er hangen gesigneerde shirts en foto’s van wielrenner-kampioenen, ze zenden alle wielerronden live uit en het échte wielerbiertje ‘de Vlaamse Kwaremont’, een blond bier van de tap, ontbreekt ook zeker niet op de kaart. En zelfs de menukaart is aangepast, met grappige termen als hongerklop, knechtenplanken, afmakers en klein verzet. En hierdoor is het dan ook net een grote en knusse (wielren)woonkamer waar je gezellig op visite komt, laten ze van de Vlaamse Hoogmis weten.

Vlaamse Hoogmis Zwolle
Foto: Vlaamse Hoogmis

In vier (wieler)ronden

Nu ben je natuurlijk gelijk enthousiast en wil je weten hoe het werkt. Snappen we best, wij krijgen er ook spontaan trek van als we alleen al denken aan al die etappes. 😉 Je kunt bij de Vlaamse Hoogmis los tapasgerechten bestellen of kiezen voor een 4-gangen tapasmenu. Dit tapasmenu houdt in dat je in 4 ronden 7 gerechten naar keuze kunt bestellen voor een vaste prijs. Van zondag t/m woensdag is dit € 15,- per persoon en van donderdag t/m zaterdag € 19, 50. En als je op donderdag gaat dan kun je ook nog eens lekker naborrelen met Grolsch biertjes voor € 1,50 (vanaf 22.00 uur). Heerlijk smullen en borrelen voor een fijn prijsje, wat wil je nog meer? Ze hebben ook een uitgebreide lunch en hadden we al gezegd dat je uit héél veel verschillende speciaalbieren kunt kiezen?

vlaamse-hoogmis-zwolle
Foto: Vlaamse Hoogmis

Nabeschouwing

Op vrijdag en zaterdag kun je lekker blijven hangen, want dan is de Vlaamse Hoogmis tot 3.00 uur geopend. Ga je op zaterdag naar de Vlaamse Hoogmis dan geniet je tot eind december elke zaterdag (en vrijdag 22 december) van de plaatjes van dj Spinning Rivers.

Vlaamse Hoogmis tapas restaurants

nu open12:00 - 00:00

Melkmarkt 46, Zwolle

Bekijk meer:tapas restaurants