Genieten! Hier moet je wezen voor een heerlijke paasbrunch in Zwolle

Aangeboden door Bilderberg Grand Hotel Wientjes 7 maart 2019

Een vrolijke paasbrunch is the best of both worlds. Het is een ontbijt, een lunch, je geniet van hartig én van zoet. En dat allemaal uitgebreid op tafel! Maar heb je geen zin om te stressen in de keuken of geen tijd om verse croissantjes te draaien? Geen paniek, want met Pasen serveert Bilderberg Grand Hotel Wientjes met liefde een heerlijke, complete paasbrunch.

Beeld je het eens in: het is eerste paasdag en met een feestelijk aperitief word je ontvangen bij één van de beste hotels in Zwolle. Je schuift in je mooiste outfit aan een prachtige, gedekte tafel en laat je ultiem verrassen door heerlijke, vers gemaakte hapjes die voor je neus worden geserveerd. Klinkt goed, toch?

Foto: Bilderberg Grand Hotel Wientjes

Broden, saladebuffet, hartig en zoet

Voor €29,50 per persoon geniet je van het uitgebreide paasmenu van Bilderberg Grand Hotel Wientjes met verschillende lekkernijen en diverse broodsoorten van het Vlaamse Broodhuys. Ga voor vers gebakken croissants, heerlijk paasbrood en proef het frisse saladebuffet met verschillende dressings, croutons en pijnboompitten. Ben je gek op hartig? Neem dan de chipolata worstjes, crolines gevuld met zalm en vegetarische quiches met prei en lauwwarme brie die tijdens de paasbrunch worden geserveerd. Ook liefhebbers van zoete lekkernijen komen niks te kort. Wat dacht je bijvoorbeeld van chocolademousse, panna cotta met appelstroop en gemarineerde mango? Heerlijk!

Hoewatwaar: Heb je dus nog geen plannen gemaakt voor Pasen, maar wil je wel genieten van een goed verzorgde paasbrunch? Reserveer snel via [email protected] of bel naar 038-4254254 om op zondag 21 april het voorjaarsfeest sfeervol en met lekker eten te vieren.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bilderberg Grand Hotel Wientjes. Meer over Bilderberg Grand Hotel Wientjes ontdekken?

Bilderberg Grand Hotel Wientjes hotels

Op aanvraag

Stationsweg 7, Zwolle

Bekijk meer:hotels

adv.