Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 tips voor een gezellige ZoMiBo in Zwolle

Aangeboden door FÏNLEY 10 oktober 2019

Zondag is – wat ons betreft – één van de fijnste dagen van de week. Lekker uitslapen, rustig ontbijten en ’s middags gezellig borrelen met vrienden of familie. Dat laatste kun je in Zwolle op aardig wat plekken doen en dat is maar goed ook! We tippen drie cafés en restaurants die wat ons betreft perfect zijn voor de ZoMiBo (Zondag-Middag-Borrel). Wil je nóg meer tips van leuke uitjes, exposities en markten die je kunt bezoeken op zondagmiddag? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!  

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Las Rosas

las-rosas
Foto: Las Rosas

Schuif na een zondagse shopsessie aan bij Las Rosas op het Rodetorenplein. Vooral op een druilerige zondagmiddag is het hier super gezellig om na te borrelen met vrienden. Kies voor een verfrissende Ginger Ale of Bitter Lemon van FÏNLEY in combinatie met één van de spicy tapas: queso manchego (licht pikante kaas, yum), patatas fritas met pittige mayosaus of crazy crustaceos (garnalenspiesjes met pittige limoensaus). Genieten geblazen!

De Vier Jaargetijden

Foto | Facebook de Vier Jaargetijden

Drankje doen op de zondagmiddag met je lover? Naar De Vier Jaargetijden ga je voor het ultieme huiskamergevoel. Neem plaats op de knusse banken of doe een alcoholvrij frisje aan de bar. Lekkere hapjes, huisgemaakt gebak en een open haard. Do we need to say more? Op zondag kun je vaak genieten van live-muziek bij De Vier Jaargetijden. Check de agenda van het eetcafé aan de Melkmarkt voor aankomende evenementen!

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY.

Woodies

Foto | Facebook Muziek- en eetcafé Woodies

Moe na het shoppen? Les je dorst met een drankje bij Woodies! Dit muziek- en eetcafé in hartje Zwolle schenkt de frisse drankjes van FÏNLEY. Tip! Op zondag kun je hier vaak luisteren naar live-muziek: van country tot blues. Perfecte plek om met z’n allen een drankje te doen op de zondagmiddag (of avond).

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor leuke uitjes door heel Nederland.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.