Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Even niet uit eten! Zo kun je thuis lekker en coronaproof borrelen

Aangeboden door Bokkers te Buiten 16 oktober 2020

Ondernemen in coronatijd vraagt om veel creativiteit van horeca-ondernemers. Eerst beperkt open, nu weer helemaal dicht. Restaurant Bokkers te Buiten gaat niet bij de pakken neerzetten. Het team gaat weer aan de slag met diverse afhaal- en bezorggerechten. Zo kun je thuis met je partner, vriend/vriendin of met het hele gezin toch lekker borrelen of dineren.

”Er is ons de afgelopen dagen vaak gevraagd of we het afhalen en bezorgen weer zouden oppakken”, vertelt eigenaresse Nicole. ”In het voorjaar hebben we vooral veel borrelplanken verkocht. Onze gasten deelden volop foto’s van hoe ze hier buiten van genoten. Vanwege het herfstweer kiezen we er nu voor om naast de borrelplank ook andere gerechten aan te bieden.”

Uitgebreid thuis borrelen of dineren

Bij Bokkers te Buiten kun je van donderdag tot en met zondag bestellen en afhalen. De bourgonische borrelplank en het ‘kippetje uit de oven’ staan standaard op de kaart. De andere gerechten wisselen wekelijks. Je kunt kiezen uit twee voorgerechten en twee hoofdgerechten. Deze week staat er bijvoorbeeld huisgemaakte grove boerenpaté en geconfijte eendebout gebakken met een donkere chocoladejus op de kaart. Voor het dessert staat er een kaasplateau of een zoet dessert klaar. Wat dacht je van frangipane met peer, amandelspijs en huisgemaakte caramelsaus? Yum!

Lees verder onder de foto.

Restaurant Bokkers te Buiten is open voor afhaal en bezorging | Eigen beeld

Bestellen

Trek gekregen? Bekijk het hele menu op de website en plaats jouw order door te mailen naar [email protected] of bel 038-4231310. Bestellen kan op de dag zelf tot 16:00 uur, afhalen kan tot 19:00 uur. Betalen kan veilig via Tikkie.

Lees ook:

Wat ons opviel bij restaurant Bokkers te Buiten

Als je een voedselallergie hebt of speciaal dieet volgt, is een etentje buiten de deur helaas niet a...

Salute! Dit is het verhaal achter de huisgemaakte limoncello van Bokkers te Buiten

Limoncello, hét verfrissende aperitief voor op warme zomeravonden. Ingrediënt voor een heerlijke coc...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bokkers te Buiten. Meer over Bokkers te Buiten ontdekken?

Bokkers te Buiten restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Rodetorenplein 16, Zwolle

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.