Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tip! Hier in Zwolle eet je de lekkerste verse asperges

Aangeboden door Bilderberg Grand Hotel Wientjes 8 mei 2019

Mmm, asperges met ham en ei… Het aspergeseizoen is al even gestart, in veel restaurants staat het witte goud weer op de kaart. Genieten! Maar waar in Zwolle eet je nu de lekkerste aspergegerechten?

Hotel Wientjes is al 85 jaar een begrip in Zwolle. Wat veel mensen alleen niet weten is dat je er ook heerlijk kunt dineren. Chef de cuisine Daiël van Lent tovert de mooiste gerechtjes op tafel.

Aspergekaart

In de maand mei kun je genieten van verse asperges bij Bilderberg Hotel Wientjes. De uitgebreide aspergekaart belooft veel goeds: vooraf gemarineerde asperges met gerookte zalm, ei en saffraan crème, als hoofdgerecht een gebakken lamsboutbiefstuk met asperges en truffel jus…  Wij weten het wel!

asperges wientjes
Foto | Bilderberg Grand Hotel Wientjes

Ook voor vegetariërs zijn er mogelijkheden! Wat dacht je van een crème soep van asperges met peterselie. Als dessert kies je voor een citrus parfait met passievruchten en pure chocolademousse, cheesecake met gemarineerde bosvruchten en frambozen sorbet ijs of crème brûlée met gezouten karamel roomijs. Wij kunnen niet kiezen en gaan dus sowieso voor het ‘tasting and sharing dessert’.

Actie 4-gangendiner

Bij Bilderberg Grand Hotel Wientjes krijg je nu tien procent korting per persoon op een 4-gangendiner. Het hotel heeft tot 15 juni een leuke actie waarbij je vier gangen asperges kunt proeven met bijpassende wijnen. Waar je normaal €72,00 betaalt, kun je nu genieten van een 4-gangendiner, inclusief 3-gangen wijnarrangement voor € 65,00 per persoon. Bij elke gang proef je een ander aspergegerecht met bij drie rondes een bijpassende wijn.

Terras Hotel Wientjes

terras hotel wientjes
Foto | Bilderberg Grand Hotel Wientjes

Ontspan in de knusse ‘huiskamer’ van Grand Café Wientjes of neem plaats op het terras van het hotel. Het Grand café heeft een warme sfeer en ademt nostalgie, maar ook op het zonnige terras van Bilderberg Hotel Wientjes kun je heerlijk zitten.  Een zakelijke lunch of romantisch diner voor twee? Alles is mogelijk! Het hotel bevindt zich op loopafstand van het station dus ook voor reizigers is Bilderberg Hotel Wientjes de perfecte uitvalsbasis.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bilderberg Grand Hotel Wientjes. Meer over Bilderberg Grand Hotel Wientjes ontdekken?

Bilderberg Grand Hotel Wientjes hotels

Op aanvraag

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Stationsweg 7, Zwolle

Bekijk meer:hotels
wientjes

4-gangendiner voor 65 euro per persoon

Proef de lekkerste aspergegerechten! Leuk voor Moederdag of gewoon omdat je het verdient... Bij Bild...

adv.