Gelagkamer Hoogh heeft een nieuwe menukaart en deze gerechten wil je proeven

Aangeboden door Gelagkamer Hoogh 3 maart 2018

Restaurant Gelagkamer Hoogh in Zwolle gaat met de seizoenen mee en nu het voorjaar (bijna) voor de deur staat, is het tijd voor een nieuwe menukaart. We zetten de vier lekkerste (verse en huisgemaakte) gerechten voor je op een rijtje, want deze moet je écht geproefd hebben.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Coquilles

gelagkamer hoogh
Foto | Gelagkamer Hoogh

Begin met dit watertandend voorgerecht voor 8,75 euro. Gebakken coquilles met een saus van kreeft en geserveerd met tomaat, rucola, gesnipperde ui en roze garnalen. Handig om te weten: je spreekt het uit als kok-ie-je. Sla je ook geen flater.

Gans

gelagkamer hoogh
Foto | Gelagkamer Hoogh

Een heel ander voorgerechtje is deze poldergansborst. Langzaam gegaard en gepresenteerd op een salade van zoete aardappel en een compote van kweepeer. Mmm!

Varken

gelagkamer hoogh
Foto | Gelagkamer Hoogh

Dan door naar de hoofdgerechten die je 19 euro kosten. In totaal staan er acht hoofdgerechten op de nieuwe kaart. Waaronder deze gestoofde varkenskoontjes met in gerookte boter gebakken ui en champignons, gereserveerd met een rode wijnjus.

Bavarois

gelagkamer hoogh
Foto | Gelagkamer Hoogh

Buikje rond gegeten? Voor het dessert heb je altijd nog een gaatje. De nagerechten kosten 6,75 euro. Wat dacht je van een bosvruchten bavarois met vers fruit en slagroom?

Nieuwsgierig naar meer? Je hebt gelukt, want voor een driegangenmenu betaal je nu maar € 29,50 per persoon.

Bekijk hier de menukaart. Wanneer ga jij een tafeltje reserveren om de nieuwe kaart uit te proberen?

Gelagkamer Hoogh restaurants en horeca

nu gesloten16:00 - 22:00

Sassenstraat 3, Zwolle

Bekijk meer:restaurants en horeca
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶