Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Amber en Sam runnen samen Casa Bellissima: ‘We bezorgen nu ook Italiaanse hapjes!’

Aangeboden door Casa Bellissima 10 december 2019

Lunchen op z’n Italiaans? Dat doe je bij lunch- en antipastibar Casa Bellissima, in hartje Zwolle. Het is nog maar een jaar geleden dat dit pareltje de deuren opende. Maar eigenaresses Amber en Sam staan te trappelen om hun nieuwe ideeën voor de antipastibar verder uit te rollen.

Italiaanse hapjes

De befaamde houten plank met heerlijke kazen, Italiaanse vleeswaren, tapenades, olijven en andere lekkernijen is inmiddels een begrip geworden in Zwolle. Bij Casa Bellissima geniet je van de lekkerste antipasti, proost je met unieke wijnen en speciaal biertjes, of stap je naar binnen voor een vers broodje of goed Italiaans kopje koffie. Tip: voor twaalf uur ’s ochtends is het tweede kopje koffie altijd gratis!

Serveerster Annika met een plank vol Italiaans lekkers

In de antipastibar kun je zelf een dienblad met Italiaanse heerlijkheden samenstellen (of laat je verrassen), maar wist je dat je die Instawaardige planken sinds kort ook kunt laten bezorgen?

Vier het met Casa Bellissima

Binnenkort viert Casa Bellissima haar eerste verjaardag. Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen en doelen! ”We zijn al een tijdje bezig met catering. In 2020 gaan we hier nog meer aandacht aan besteden”, vertelt Amber. De houten dienbladen van Casa Bellissima kun je namelijk ook bestellen. Italiaans voor thuis, of op jouw feestje. ”We bezorgen op bruiloften, bedrijfsborrels en babyshowers. In principe is alles mogelijk!” Amber en Sam komen je graag een plank vol lekkers brengen, maar je kunt jouw feestje ook vieren bij de antipastibar in de Diezerstraat.

Het water loopt ons in de mond!

Wie jarig is trakteert! Op zondag 26 januari ben je welkom op de eerste verjaardag van Casa Bellissima, inclusief dj en lekker hapjes.

Sharing is caring!

Bij Casa Bellissima draait alles om shared dining. Het delen van goed eten met de mensen die je het allerliefst vindt. Sharing is caring! Is dat geen mooie kerstgedachte? Ook tijdens de feestdagen kun je genieten van de Italiaanse lekkernijen van Amber en Sam. Zo’n dienblad ziet er ook nog eens heel mooi uit op de kersttafel en is ook perfect voor oudejaarsavond. Dat is eens wat anders dan die eeuwige oliebol!

Klinkt jou dit als een Italiaanse aria in de oren? Stuur een mailtje of stap eens binnen bij de antipastibar aan de Diezerstraat 117.


Meer over Casa Bellissima ontdekken?

Casa Bellissima italiaanse restaurants

Diezerstraat 117, Zwolle

Bekijk meer:italiaanse restaurants

adv.