Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit Zwolse restaurant heeft individuele menu’s en daar zijn de gasten blij mee

Aangeboden door Bokkers te Buiten 17 september 2020

Als je een voedselallergie hebt of speciaal dieet volgt, is een etentje buiten de deur helaas niet altijd ontspannen. Wij hebben dé plek gevonden in Zwolle waar je – met elk dieet, allergie of eetstijl – bourgondisch kunt genieten. Good to know! Ook werken ze bij dit Zwolse restaurant met individuele menu’s. Hoe dat zit, lees je hier. 

Bij restaurant Bokkers te Buiten maken ze (bijna) alles zelf. Hierdoor weten ze exact wat er in de gerechten zit en is het niet zo moeilijk om rekening te houden met verschillende voorkeuren en diëten.

Bourgondisch genieten voor iedereen

Glutenvrij, lactosevrij, suikervrij, vegetarisch, veganistisch en ga zo maar door. Niet alleen smaken verschillen, ook bestaan er anno 2020 veel verschillende diëten en allergieën. Tijdens een ontspannen etentje zou je je daar geen zorgen over hoeven maken…”Toch gaat het vaak mis, dan blijken er onverwachts ingrediënten in het eten te zitten, waar iemand niet tegen kan. Wij vinden het belangrijk dat mensen zorgeloos uit eten kunnen gaan”, vertelt eigenaresse Nicole van Sonsbeek.

Vegetarisch eten trend

Bij Bokkers te Buiten laten ze zien dat een vegetarisch menu helemaal niet saai of lastig hoeft te zijn. Bekijk de prachtige gerechten hieronder maar eens!

Tekst gaat verder onder de galerij. 

Eigen beeld
Eigen beeld
Eigen beeld

Vegetarisch eten blijkt steeds populairder te worden in Zwolle. ”Er stappen steeds meer mensen binnen die om een vegetarisch menu vragen”, vertelt Nicole. ”Geen probleem, bij ons hebben ook deze gasten genoeg te kiezen.”

Individueel koken

Wist je misschien nog niet: bij Bokkers te Buiten zijn ze zo gewend om te koken voor verschillende voorkeuren en allergieën, dat je voor ‘standaard’ wensen niet eens hoeft te bellen. ”We werken met verse producten, alles komt in pure vorm binnen. Hiermee creëren we individuele gerechten. Een suikervrij of glutenvrij dieet is voor ons dus geen probleem!’ Iedereen is welkom bij het Zwolse restaurant. Volg je een gecombineerd dieet, laat het dan wel even van tevoren weten, dan houden chef Martijn en souschef Mitch hier rekening mee.

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto | Bokkers te Buiten

Jouw eigen menu

Nog zoiets leuks: Bokkers te Buiten heeft namelijk geen vast menu, elke tafel heeft een eigen menu. Op maat gemaakte gerechten, met aandacht bereid, want dat maakt het verschil tussen gewoon en bijzonder. Zo kan het zijn dat jij een compleet ander viergangenmenu geserveerd krijgt dan je buurman en kunnen vleeseters en veganisten prima aan dezelfde tafel zitten. Wel zo gezellig, toch?

”Elke persoon aan tafel geeft van tevoren zijn of haar wensen door”, vertelt Nicole. ”Op basis daarvan maken wij een individueel menu. De keuken kan de gerechten zo aanpassen, zodat iedereen kan eten volgens zijn of haar diëet (of voorkeur) en een zorgeloze avond kan beleven.” En daar zijn de gasten van Bokkers blij mee: ‘Ik voelde me voor het eerste sinds tijden niet anders dan de rest.’ ”Als gasten blij de deur uitstappen, hebben wij een goede avond!”, glimlacht Nicole.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bokkers te Buiten. Meer over Bokkers te Buiten ontdekken?

Bokkers te Buiten restaurants en horeca

Gesloten17:00 - 22:00

Rodetorenplein 16, Zwolle

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lees ook:

Tip: dit Zwolse restaurant heeft één van de zonnigste terrassen en ‘vriendentafels’

Uitgebreid lunchen, dineren of lekker borrelen in het zonnetje. Plof lekker neer op het terras van B...

adv.