Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit wil je: luxe diner met chefkok + bediening, gewoon bij jou thuis! 

Aangeboden door Restaurant Poppe 10 maart 2020

Uit eten gaan is natuurlijke hartstikke leuk, maar hoe makkelijk en gezellig is het als je die verjaardag of dat gouden huwelijk ook thuis kunt vieren? Met ‘Poppe Thuis’ kun je de culinaire ervaring van het restaurant nu ook in jouw eigen keuken beleven. Huiselijk en knus, compleet verzorgd en in de sfeer van het Franse restaurant.

Thuisdiner zonder stress

Dankzij ‘Poppe Thuis’ is de stress rondom dat feestelijke thuisdiner voorgoed verleden tijd! Geen ellenlange boodschappenlijstjes, urenlange voorbereiding (met nodige spanning, want stel dat het eten mislukt!) stapels afwas en niet meer de hele avond op en neer rennen van de keuken naar de eettafel. Een ervaren kok van Poppe komt met een medewerker bediening bij jouw huis (of op kantoor). Nu genieten niet alleen jouw gasten van ontspannen diner, maar kan jij ook lekker achterover zitten en smullen van een vers bereid diner uit jouw eigen keuken. Je kunt kiezen uit de uitgebreide kaart van Poppe, maar je kunt ook een eigen menu samenstellen.

Schenk nog maar een wijntje in, want Poppe regelt het complete diner voor je. Van inkopen, voorbereiden, koken tot bedienen en opruimen. Het personeel neemt kookgerei, tafellinnen, servies, bestek en glazen mee, zodat de ‘restaurantervaring’ helemaal compleet is. Ook over het vervoer hoef jij je geen zorgen te maken, hoe fijn!

Wat kost dat?

En dan nu de hamvraag: is zo’n verzorgd thuisdiner nu peperduur? Nee, dat valt reuze mee! Een intiem diner voor tien gasten bij jouw thuis, inclusief gerechten van de Franse kaart van Poppe is al te reserveren vanaf vijftig euro per persoon. Alleen de drankjes verzorg je in dit geval zelf! Wil je compleet ontzorgd worden? Een driegangendiner voor vijftien gasten, inclusief wijnarrangement, tafelwater, frisdranken en koffie met wat lekkers is beschikbaar voor € 68,50 per persoon. Of pak compleet uit met een gastronomisch vijfgangendiner. Samen met de kok stel je vijf gerechten samen, Poppe regelt een passend wijnarrangement. Voor diner met twintig personen kost dit tachtig euro p.p.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met Restaurant Poppe, ze helpen je graag met de organisatie van elke feestelijke gelegenheid. Of ga naar de website voor meer informatie!

Tip! In één van de oudste restaurants van Zwolle kun je meer dan alleen lekker eten

Ben je op zoek naar een sfeervolle ruimte om te vergaderen of een bijzondere plek om een feestje te ...

Meer over Restaurant Poppe ontdekken?

Restaurant Poppe restaurants en horeca

Gesloten17:00 - 23:00

Luttekestraat 66, Zwolle

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.